icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief Draadloze speaker

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Bluetooth speakers en Wifispeakers.


2023

Eerste indruk | 24 februari 2023

Apple HomePod (2023)

De tweede generatie HomePod is een kleine maar complete wifi-speaker van Apple. Je gebruikt hem thuis voor je muziek, als smart home hub of als tv-speaker in combinatie met een Apple TV.

2022

21 februari 2022

Bluetooth speakers

Draadloze speakers met bluetooth verbind je met je smartphone om muziek mee af te spelen. Ze hebben meestal een accu en zijn vooral handig voor onderweg.

21 februari 2022

Wifi-speakers

Draadloze speakers met wifi werken doorgaans met een stekker. Ze zijn bedoeld voor thuis. Je verbindt ze met je wifi-netwerk en bedient ze via de bijbehorende app of bijvoorbeeld Spotify Connect.

20 januari 2022

Gebruikstips voor je draadloze speaker

Met een draadloze speaker speel je draadloos muziek af van je smartphone, tablet of laptop. Je kunt je eigen muziek afspelen. Maar steeds meer mensen gebruiken streamingdiensten. De muziek en het volume regel je via een app op je telefoon. Maar waar zet je je speaker neer? En hoe behoud je de accuduur?

20 januari 2022

Draadloze speaker kopen: waar let je op?

Met een draadloze speaker speel je draadloos muziek af vanaf je smartphone of tablet. Met multiroom-ondersteuning op een wifi-speaker kun je liedjes zelfs afspelen via speakers in verschillende kamers. Waar moet je op letten als je een draadloze speaker wilt kopen?

2021

8 juli 2021

Hoe wij draadloze speakers testen

Regelmatig testen we nieuwe bluetooth- en wifi-speakers en voegen we ze toe aan de productvergelijker.

15 juni 2021

Archief Draadloze speaker

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Bluetooth speakers en Wifispeakers.

Eerste indruk | 4 mei 2021

Google Nest Hub (2e generatie)

Google heeft een nieuwe versie uitgebracht van de Nest Hub. Deze slimme speaker kan de kwaliteit van je slaap in de gaten houden.

2020

Eerste indruk | 22 oktober 2020

Google Nest Audio

De Google Nest Audio slimme speaker levert een goed geluid in combinatie met een spraakassistent. Helaas begrijpt hij je stemopdrachten niet altijd.

2019

Eerste indruk | 13 november 2019

Google Nest Mini

De opvolger van de Google Mini heet Google Nest Mini. Het slimme luidsprekertje lijkt als twee druppels water op de vorige. Toch zijn er enkele vernieuwingen.

Eerste indruk | 26 juli 2019

Symfonisk speakers van Ikea en Sonos

De Symfonisk speakers zijn het opvallende resultaat van een samenwerking tussen Ikea en Sonos. Hoe klinken ze? Zijn ze een gang naar de winkel waard?

2018

Eerste indruk | 23 augustus 2018

Ikea Eneby

Een bluetooth-speaker van Ikea. De stoffen voorkant geeft de speaker een klassiek uiterlijk. Maar we hebben beter geluid gehoord.

Eerste indruk | 1 februari 2018

Amazon Echo Dot: Slimme hockeypuck speaker

Sinds december 2017 is de Amazon Echo Dot officieel verkrijgbaar voor Nederlanders. Wij hebben de slimme speaker aangeschaft en geprobeerd. Wat zijn onze ervaringen?

2016

17 augustus 2016

Online muziek luisteren

Spotify is de bekendste online muziekdienst, maar er zijn nog veel vergelijkbare muziekdiensten. Bij welke diensten kun je online muziek luisteren en wat zijn de verschillen?

2015

28 augustus 2015

Muziek afspelen van je smartphone

Hoe speel je muziek van je smartphone af op een stereoset? We beschrijven de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden.


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in