icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Youfone alles-in-1 vergelijken

Overweeg je een nieuw alles-in-1-abonnement af te sluiten? Vergelijken loont! De Consumentenbond helpt je bij de keuze en eventueel afsluiten van een passend abonnement. De Internet en TV Vergelijker toont gratis de alles-in-1-abonnementen van Youfone en andere aanbieders die op jouw huisadres beschikbaar zijn.

Alles-in-1-providers vergelijken

  • Ervaringen van ruim 10.000 panelleden
  • Zie wat voor jou het beste abonnement is
  • Bespaar direct!
Start

Geef je mening over Youfone Alles-in-1

In een panelonderzoek vragen we ruim 10.000 klanten naar hun mening over hun alles-in-1-provider. Elke maand vragen we naar eventuele storingen en de omgang van de provider met die storingen. Vier keer per jaar doen we onderzoek naar klanttevredenheid.

Op dit moment hebben we nog niet genoeg Youfone-abonnees in ons panel om valide uitspraken over deze provider te doen. Dit willen we wel graag. Help ons en daarmee andere consumenten door je aan te melden als panellid voor de Providermonitor.

Meld je aan voor de Providermonitor

Of je nu een minder bekende provider hebt of bij de grote jongens zit. Jouw mening is belangrijk voor ons.

Ik doe mee

Allesin1

Lees ook: wie is de beste alles-in-1-provider?

Over Youfone

Youfone Alles-in-1 levert naast internet, ook telefonie en televisie. De internetsnelheden bij Youfone liggen tussen de 30 en 100 Mbps, afhankelijk van wat mogelijk is op jouw adres.

Youfone via DSL is te krijgen in het grootste deel van Nederland. Bij Youfone Alles-in-1 heb je HD-televisie en interactieve tv, waarmee je films kunt huren en tv-programma's terugkijkt. Je kunt extra zenderpakketten nemen zoals Fox Sports.

Contactgegevens Youfone

Telefoon

088-222 9222

Online Contactformulier
Website https://www.youfone.nl/klantenservice
Adres

Youfone klantenservice

Postbus 23441  

3001KK Rotterdam