icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

KPN alles-in-1 vergelijken

Overweeg je een nieuw alles-in-1-abonnement af te sluiten? Vergelijken loont! De Consumentenbond helpt je bij de keuze en eventueel afsluiten van een passend abonnement. De alles-in-1 vergelijker toont gratis de alles-in-1-abonnementen van KPN en andere aanbieders die op jouw huisadres beschikbaar zijn.

Internetproviders vergelijken

  • Ervaringen van ruim 10.000 panelleden
  • Zie wat voor jou het beste abonnement is
  • Bespaar direct!
Start

Hoe beoordelen klanten KPN?

In het panelonderzoek vragen we ruim 10.000 klanten naar hun mening over hun alles-in-1-provider. Elke maand vragen we naar eventuele storingen en de omgang van de provider met die storingen. Vier keer per jaar doen we onderzoek naar klanttevredenheid. Ook internet, bellen en tv van KPN wordt beoordeeld door zijn klanten. Bekijk de resultaten van het onderzoek en vergelijk hoe internet, bellen en tv van KPN scoort ten opzichte van andere providers.

Meld je aan voor de Providermonitor

Of je nu een minder bekende provider hebt of bij de grote jongens zit. Jouw mening is belangrijk voor ons.

Ik doe mee

Allesin1

Lees ook: wie is de beste alles-in-1-provider?

Over KPN

KPN levert naast internet ook telefonie en televisie. De internetsnelheden van KPN liggen tussen de 10 en 500 Mbps, afhankelijk van je verbinding. KPN biedt namelijk internet via DSL en via glasvezel. KPN biedt ook mobiele telefonie aan en twee soorten digitale televisie: KPN Digitenne en KPN Interactieve tv. Het modem en de tv-decoder krijg je bij KPN in bruikleen.

Contactgegevens KPN

Telefoon 0800 0402 (gratis)
Online Contactformulier
Website https://www.kpn.com/
Adres Koninklijke KPN N.V.
Maanplein 55
2516 CK Den Haag