icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Ziggo alles-in-1 vergelijken

Overweeg je een nieuw alles-in-1-abonnement af te sluiten? Vergelijken loont! De Consumentenbond helpt je bij de keuze en eventueel afsluiten van een passend abonnement. De Internet en TV Vergelijker toont gratis de alles-in-1-abonnementen van Ziggo en andere aanbieders die op jouw huisadres beschikbaar zijn.

Alles-in-1-providers vergelijken

  • Ervaringen van ruim 10.000 panelleden
  • Zie wat voor jou het beste abonnement is
  • Bespaar direct!
Start

Hoe beoordelen klanten Ziggo?

In het panelonderzoek vragen we ruim 10.000 klanten naar hun mening over hun alles-in-1-provider. Elke maand vragen we naar eventuele storingen en de omgang van de provider met die storingen. Vier keer per jaar doen we onderzoek naar klanttevredenheid. Ook internet, bellen en tv van Ziggo wordt beoordeeld door zijn klanten. Bekijk de resultaten van het onderzoek en vergelijk hoe internet, bellen en tv van Ziggo scoort ten opzichte van andere providers.

Meld je aan voor de Providermonitor

Of je nu een minder bekende provider hebt of bij de grote jongens zit. Jouw mening is belangrijk voor ons.

Ik doe mee

Allesin1

Lees ook: wie is de beste alles-in-1-provider?

Over Ziggo

Ziggo levert naast internet, ook telefonie en televisie. Het is een kabelaar, die nagenoeg landelijk opereert. Ziggo biedt ook mobiele telefonie aan onder de naam Vodafone. Officieel heet het bedrijf VodafoneZiggo. De internetsnelheden bij Ziggo liggen tussen de 40 en 300 Mbps. Bij Ziggo kun je HD-televisie afnemen en extra zenderpakketten van onder andere HBO en Fox Sports. Je kunt ook gebruik maken van interactieve tv, waarmee je films kunt huren en tv programma's kunt terugkijken. Het internetmodem en de tv-decoder krijg je bij Ziggo in bruikleen.

Contactgegevens Ziggo

Telefoon (0900) 1884
1200 (gratis voor Ziggo telefonie klanten)
Online Contactformulier
Website https://www.ziggo.nl/
Adres Ziggo
Postbus 43048
3540 AA Utrecht