icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Budget alles-in-1 vergelijken

Overweeg je een nieuw alles-in-1-abonnement af te sluiten? Vergelijken loont! De Consumentenbond helpt je bij de keuze en eventueel afsluiten van een passend abonnement. De alles-in-1 vergelijker toont gratis de alles-in-1-abonnementen van Budget en andere aanbieders die op jouw huisadres beschikbaar zijn.

Internetproviders vergelijken

  • Ervaringen van ruim 10.000 panelleden
  • Zie wat voor jou het beste abonnement is
  • Bespaar direct!
Start

Geef je mening over Budget Alles-in-1

In een panelonderzoek vragen we ruim 10.000 klanten naar hun mening over hun alles-in-1-provider. Elke maand vragen we naar eventuele storingen en de omgang van de provider met die storingen. Vier keer per jaar doen we onderzoek naar klanttevredenheid.

Op dit moment hebben we nog niet genoeg Budget Alles-in-1-abonnees in ons panel om valide uitspraken over deze provider te doen. Dit willen we wel graag. Help ons en daarmee andere consumenten door je aan te melden als panellid voor de Providermonitor.

Meld je aan voor de Providermonitor

Of je nu een minder bekende provider hebt of bij de grote jongens zit. Jouw mening is belangrijk voor ons.

Ik doe mee

Allesin1

Lees ook: wie is de beste alles-in-1-provider?

Over Budget Alles-in-1

Budget Alles-in-1 levert naast internet, ook telefonie en televisie. De internetsnelheden bij Budget liggen tussen de 30 en 200 Mbps, afhankelijk van je verbinding. Budget Alles-in-1 biedt namelijk internet via DSL en via glasvezel. Budget via DSL is te krijgen in het grootste deel van Nederland. Glasvezel ligt nog niet overal.

Bij Budget Alles-in-1 kijk je HD-televisie en kun je interactieve tv afnemen. Hiermee kun je films huren en tv-programma's terugkijken. Er is ook een mogelijkheid om extra zenderpakketten te nemen zoals Fox Sports.

Contactgegevens Budget Alles-in-1

Telefoon 020 - 20 55 555
Online Contactformulier
Website https://www.budgetthuis.nl
Adres

Budget Alles-in-1
Reguliersdwarsstraat 58

1017 BM Amsterdam