icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Online.nl alles-in-1 vergelijken

Overweeg je een nieuw alles-in-1-abonnement af te sluiten? Vergelijken loont! De Consumentenbond helpt je bij de keuze en eventueel afsluiten van een passend abonnement. De alles-in-1 vergelijker toont gratis de alles-in-1-abonnementen van Online.nl en andere aanbieders die op jouw huisadres beschikbaar zijn.

Internetproviders vergelijken

  • Ervaringen van ruim 10.000 panelleden
  • Zie wat voor jou het beste abonnement is
  • Bespaar direct!
Start

Hoe beoordelen klanten Online.nl?

In het panelonderzoek vragen we ruim 10.000 klanten naar hun mening over hun alles-in-1-provider. Elke maand vragen we naar eventuele storingen en de omgang van de provider met die storingen. Vier keer per jaar doen we onderzoek naar klanttevredenheid. Ook internet, bellen en tv  van Online.nl wordt beoordeeld door zijn klanten. Bekijk de resultaten van het onderzoek en vergelijk hoe internet, bellen en tv van Online.nl scoort ten opzichte van andere providers.

Meld je aan voor de Providermonitor

Of je nu een minder bekende provider hebt of bij de grote jongens zit. Jouw mening is belangrijk voor ons.

Ik doe mee

Allesin1

Lees ook: wie is de beste alles-in-1-provider?

Over Online.nl

Online.nl levert naast internet, ook telefonie en televisie. De internetsnelheden bij Online.nl liggen tussen de 10 en 100 Mbps, afhankelijk van je verbinding. Online.nl biedt namelijk internet via DSL en via glasvezel. Online.nl via DSL is te krijgen in het grootste deel van Nederland - glasvezel ligt nog niet overal. Bij Online.nl kun je HD-televisie kijken en interactieve tv afnemen, waarmee je films kunt huren en tv programma's terugkijken. Je kunt extra zenderpakketten nemen zoals Fox Sports.

Contactgegevens Online.nl

Telefoon

088 - 003 85 00

Met 'Bellen' van Online.nl bel je gratis via 1200
Online Contactformulier
Website https://www.online.nl/
Adres

Online.nl
Postbus 460
1200 AL Hilversum


Nieuwste artikelen