icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Caiway alles-in-1 vergelijken

Overweeg je een nieuw alles-in-1-abonnement af te sluiten? Vergelijken loont! De Consumentenbond helpt je bij de keuze en eventueel afsluiten van een passend abonnement. De alles-in-1 vergelijker toont gratis de alles-in-1-abonnementen van Caiway en andere aanbieders die op jouw huisadres beschikbaar zijn.

Internetproviders vergelijken

  • Ervaringen van ruim 10.000 panelleden
  • Zie wat voor jou het beste abonnement is
  • Bespaar direct!
Start

Hoe beoordelen klanten Caiway?

In het panelonderzoek vragen we ruim 10.000 klanten naar hun mening over alles-in-1-provider. Elke maand vragen we naar eventuele storingen en de omgang van de provider met die storingen. Vier keer per jaar doen we onderzoek naar klanttevredenheid. Ook internet, bellen en tv van Caiway wordt beoordeeld door hun klanten. Bekijk de resultaten van het onderzoek en vergelijk hoe internet, bellen en tv van Caiway scoort ten opzichte van andere providers.

Meld je aan voor de Providermonitor

Of je nu een minder bekende provider hebt of bij de grote jongens zit. Jouw mening is belangrijk voor ons.

Ik doe mee

Allesin1

Lees ook: wie is de beste alles-in-1-provider?

Over Caiway

Caiway levert naast internet, ook telefonie en televisie. Het is een kabelaar, die opereert in een deel van Nederland, o.a. in het Westland en in Twente. De internetsnelheden bij Caiway liggen tussen de 100 en 600 Mbps, afhankelijk van je verbinding. Caiway is namelijk bezig om haar kabelnetwerk te vervangen door een glasvezelnetwerk. Via glasvezel zijn de hoogste snelheden mogelijk. Bij Caiway kun je HD-televisie afnemen en extra zenderpakketten van onder andere Fox Sports. Caiway heeft sinds 2010 geen analoge tv meer.

Contactgegevens Caiway

Telefoon

088 - 224 91 11

1200 (gratis nummer voor Caiway telefonieklanten)

Online Contactformulier
Website https://www.caiway.nl/
Adres Caiway
Postbus 45
2670 AA Naaldwijk

Nieuwste artikelen