icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

T-Mobile Internet abonnement afsluiten

Overweeg je een nieuw alles-in-1-abonnement met internet, tv en bellen af te sluiten? Vergelijken loont! De Consumentenbond helpt je bij de keuze en eventueel afsluiten van een passend abonnement. De alles-in-1 vergelijker toont gratis de alles-in-1-abonnementen van T-Mobile en andere aanbieders die op jouw huisadres beschikbaar zijn.

Internetproviders vergelijken

  • Ervaringen van ruim 10.000 panelleden
  • Zie wat voor jou het beste abonnement is
  • Bespaar direct!
Start

Hoe beoordelen klanten T-mobile?

In het panelonderzoek vragen we ruim 10.000 klanten naar hun mening over hun alles-in-1-provider. Elke maand vragen we naar eventuele storingen en de omgang van de provider met die storingen. Vier keer per jaar doen we onderzoek naar klanttevredenheid. Ook internet, bellen en tv van T-mobile wordt beoordeeld door zijn klanten. Bekijk de resultaten van het onderzoek en vergelijk hoe internet, bellen en tv van T-Mobile scoort ten opzichte van andere providers.

Meld je aan voor de Providermonitor

Of je nu een minder bekende provider hebt of bij de grote jongens zit. Jouw mening is belangrijk voor ons.

Ik doe mee

Allesin1

Lees ook: wie is de beste alles-in-1-provider?

T-mobile abonnementen voor internet, tv en bellen

Met een breed aanbod aan opties voor internet en tv en/of bellen, biedt T-Mobile wat je nodig hebt voor een naadloze online ervaring.  Je kunt bij T-Mobile terecht voor internet, een ruime keuze aan tv-zenders of een alles-in-één pakket, met ook vast bellen. Hoe meer je combineert, hoe meer korting je krijgt. 

Internet van T-mobile

Met T-Mobile internet krijg je toegang tot snelle verbindingen die je online activiteiten moeiteloos ondersteunen. Of je nu aan het streamen, gamen, werken of gewoon surfen bent, de internetpakketten van T-Mobile passen bij verschillende behoeften. Er zijn drie abonnementen: Basis (50 Mb/s), Fast (100 Mb/s) en Premium (1 Gb/s). Bij elk abonnement krijg je standaard een draadloos modem. Om overal in huis goede wifi te hebben kun je een extra wifi-versterker bij je abonnement nemen. En met de optie voor glasvezel kun je genieten van snellere downloadsnelheden en een stabielere verbinding. Daar betaal je hetzelfde voor als een standaard abonnement.

TV van T-mobile

T-Mobile biedt ook een uitgebreid aanbod aan tv-zenders en interactieve tv, zodat je kunt genieten van jouw favoriete programma's, films en sportevenementen. Met diverse zenderpakketten kun je je tv-abonnement aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren.

Een groot deel van de zenders is in HD. Overal tv kijken doe je met de TV Anywhere-app. Je krijgt er dan ook gratis de sportzender ESPN bij.

Vast bellen van T-Mobile

Bij een internetabonnement van T-Mobile kun je ook een belabonnement voor vast bellen afnemen. Je hebt de keuze uit drie bundels: Vast Bellen Start, Unlimited Vast Bellen voor onbeperkt bellen naar vaste nummers in Nederland en Unlimited Vast Bellen Plus voor onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland.

T-Mobile biedt ook mobiele telefonie aan.

Alles-in-één pakketten van T-mobile

Waarom zou je verschillende abonnementen bij diverse providers afsluiten als je alles kunt krijgen in één handig pakket? En dat met korting. Met de alles-in-één pakketten van T-Mobile profiteer je niet alleen van snel internet en uitgebreide tv-opties, maar ook van het gemak van slechts één rekening. Lekker overzichtelijk.

Klantvoordeel

Combineer je mobiele abonnement van T-Mobile, Tele2 of BEN met Internet voor thuis op hetzelfde adres om Klantvoordeel te krijgen. Je krijgt dan extra korting op beide abonnementen.

Overstappen naar T-mobile: eenvoudig en zorgeloos

Denk je erover om over te stappen naar T-Mobile? Het overstapproces is eenvoudig en zorgeloos. Wij helpen je overstappen, zodat je naadloos kunt genieten van je nieuwe internet- en tv-ervaring. Of je nu al bij een andere provider bent of nieuw bent in de wereld van internet en tv-abonnementen.

Contactgegevens T-Mobile

Telefoon 0800-0092
Online Contactformulier
Website https://www.t-mobile.nl/thuis
Adres

T-Mobile
Waldorpstraat 60
2521 CC Den Haag