icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

T-Mobile alles-in-1 vergelijken

Overweeg je een nieuw alles-in-1-abonnement af te sluiten? Vergelijken loont! De Consumentenbond helpt je bij de keuze en eventueel afsluiten van een passend abonnement. De Internet en TV Vergelijker toont gratis de alles-in-1-abonnementen van T-Mobile en andere aanbieders die op jouw huisadres beschikbaar zijn.

Alles-in-1-providers vergelijken

  • Ervaringen van ruim 10.000 panelleden
  • Zie wat voor jou het beste abonnement is
  • Bespaar direct!
Start

Hoe beoordelen klanten T-Mobile (Thuis)?

In het panelonderzoek vragen we ruim 10.000 klanten naar hun mening over hun alles-in-1-provider. Elke maand vragen we naar eventuele storingen en de omgang van de provider met die storingen. Vier keer per jaar doen we onderzoek naar klanttevredenheid. Ook internet, bellen en tv van T-Mobile wordt beoordeeld door zijn klanten. Bekijk de resultaten van het onderzoek en vergelijk hoe internet, bellen en tv van T-Mobile scoort ten opzichte van andere providers.

Meld je aan voor de Providermonitor

Of je nu een minder bekende provider hebt of bij de grote jongens zit. Jouw mening is belangrijk voor ons.

Ik doe mee

Allesin1

Lees ook: wie is de beste alles-in-1-provider?

Over T-Mobile

T-Mobile  levert naast internet, ook telefonie en televisie. De internetsnelheden bij T-Mobile zijn er vanaf 20 Mbps tot 100 Mbps, afhankelijk van je verbinding. T-Mobile  biedt namelijk internet via DSL en via glasvezel. Begin 2017 heeft T-Mobile het vaste netwerk van Vodafone (Vodafone Thuis) overgenomen. T-Mobile via DSL is te krijgen in het grootste deel van Nederland - glasvezel ligt nog niet overal. Bij T-Mobile kun je HD-televisie kijken en interactieve tv afnemen, waarmee je films kunt huren en tv programma's kunt terugkijken. Je kunt extra zenderpakketten nemen zoals Fox Sports. T-Mobile biedt ook mobiele telefonie aan.

Contactgegevens T-Mobile

Telefoon 0800-0092
Online Contactformulier
Website https://www.t-mobile.nl/thuis
Adres

T-Mobile
Waldorpstraat 60
2521 CC Den Haag