icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
De beste zorgverzekering, die wil jij toch ook? |

Vergelijk en stap over

zorgicoon-45x45px

2017

Eerste indruk | 6 oktober 2017

De Meubeltaxi

Betaal je liever niet teveel voor een verhuisbedrijf, maar heb je te veel of te zware spullen om zelf te verhuizen? De Meubeltaxi biedt een tussenoplossing. Hoe werkt deze dienst?

25 september 2017

Op kamers: wat moet je regelen?

Als je voor het eerst op kamers gaat, komt er best veel op je af. Een nieuwe stad, nieuwe huisgenoten. Verder moet je het nodige regelen. Bijvoorbeeld een bank, tafel en een paar stoelen, maar ook dat je internet en televisie zijn aangesloten. Daarnaast zul je aan de slag moeten met je eigen verzekeringen en bankzaken.

31 augustus 2017

Aanhangwagen huren

Een aanhangwagen huren is meestal goedkoper dan een verhuisbus. Welke aanbieders van aanhangers komen als voordeligste uit onze prijspeiling en waarop kun je letten bij het huren van een aanhanger?

Nieuws | 24 augustus 2017

Flinke prijsverschillen tussen verhuisbedrijven

Een praktijkproef van de Consumentenbond laat zien dat de prijs van een verhuizing uiteen kan lopen van €337 tot €2313. Consumenten krijgen het advies om prijzen en voorwaarden van verhuisbedrijven goed met elkaar te vergelijken.

Nieuws | 22 augustus 2017

Onverklaarbaar hoge kosten bij hypotheekwijzigingen

Hypotheekbanken jagen consumenten vaak onnodig op hoge kosten bij de aanpassing van hun hypotheek. Zij rekenen hoge kosten en verplichten consumenten om een hypotheekadviseur in te schakelen.

16 augustus 2017
Nieuws | 28 juli 2017

Nieuwe dienst: Verhuizen met de Consumentenbond

Consumenten die verhuizen naar een nieuwe koop- of huurwoning kunnen vanaf vandaag terecht op het 'Nieuw huis' platform van de Consumentenbond. Praktische informatie, een checklist en een e-mailservice helpen verhuizende consumenten op weg.

21 juli 2017

Verhuizing

Of je kiest voor een doe-het-zelf-verhuizing, of je laat het regelen door een verhuisbedrijf. Dat is een persoonlijke keuze. Hoe regel je het zó dat je verhuizing in ieder geval soepel verloopt?

20 juli 2017

Verhuizen en zorg

Als je verhuist naar een andere plaats of wijk ga je meestal op zoek naar een nieuwe huisarts, tandarts en apotheek. Waar moet je op letten?

11 juli 2017

Verhuizen: regel je wateraansluiting

Verhuis je naar een andere plaats, dan krijg je mogelijk te maken met een andere waterleverancier. Er valt niets te kiezen, maar geef wel op tijd je adreswijziging door.

11 juli 2017

Verhuizen: regel je opstalverzekering

Een nieuw huis betekent dat je opstalverzekering goedkoper of duurder wordt. De premie is namelijk afhankelijk van het soort huis en de grootte. Misschien is een opstalverzekering van een andere verzekeraar gunstiger in je nieuwe situatie. En hoe zit het als je tijdelijk 2 huizen hebt?

11 juli 2017

Verhuizen: regel je aansprakelijkheidsverzekering

Een AVP vergoedt schade waarvoor jij verantwoordelijk bent bij een ander. Denk bijvoorbeeld aan een gesprongen waterleiding in je huis die schade veroorzaakt bij de buren. Hoe zit het met de aansprakelijkheid tijdens de verhuizing?

11 juli 2017

Verhuizen: regel je inboedelverzekering

Je inboedelverzekeraar moet weten dat je gaat verhuizen. Misschien is een andere inboedelverzekering zelfs beter in je nieuwe situatie. En hoe is je inboedel eigenlijk verzekerd tijdens de verhuizing?

7 juli 2017

Verhuisbus huren

Waar moet je op letten als je een verhuisbus wilt huren? Wij zetten de aandachtspunten op een rijtje.

4 juli 2017

Verhuisbedrijf vinden

Veel mensen zien enorm op tegen verhuizen. Met een verhuisbedrijf kun je veel stress voorkomen, maar hoe vind je een goede?

26 juni 2017

Adreswijziging, post door laten sturen

Als je gaat verhuizen moet je dat doorgeven aan bekenden en instanties. Hoe gaat dat en wanneer doe je dat? En wat heeft bijvoorbeeld je nieuwe gemeente nodig van je? Je kunt ook regelen dat je post wordt doorgestuurd.

26 juni 2017

Verhuisservice PostNL

Wie verhuist heeft een hoop te regelen. Onder andere adreswijzigingen. Dan is het gemakkelijk als je post nog een tijdje wordt doorgestuurd. Hoe werkt deze service van PostNL en wat kost het?

21 juni 2017

Archief Verhuizen

Introductie


Filter op artikelen

Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in