icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief Verhuizen

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Verhuizen.


2020

2 november 2020

Wat kost een verhuizing?

De kosten van je verhuizing hangen af van de hoeveelheid spullen en de afstand tussen je oude en nieuwe huis. Reken uit wat het kost.

4 september 2020

Wel of geen plastic scheiden?

Plastic afval scheiden. Wat gebeurt er eigenlijk met ingezameld plastic? We lichten dit toe en geven je tips hoe je plastic afval kunt scheiden.

1 mei 2020

Verhuizen in coronatijd

Het zijn lastige tijden, maar verhuisbedrijven mogen wel doorwerken. Hoe laat je een verhuizing zo veilig mogelijk verlopen?

10 januari 2020

Grote dekkingsverschillen bij 'self-storage'

Niet alle gedupeerden van de nieuwjaarsbrand bij Shurgard in Zoetermeer blijken goed verzekerd te zijn voor de schade. Er zijn grote verschillen in vergoeding door inboedelverzekeraars bij tijdelijke opslag.

2019

Nieuws | 16 oktober 2019

Verhuisoffertes vergelijken via de Consumentenbond

Om de zoektocht naar een verhuisbedrijf makkelijker te maken, kunnen consumenten voortaan via de Consumentenbond offertes opvragen voor hun verhuizing.

10 oktober 2019

Hoe werkt Verhuisofferte Hulp

Een verhuisbedrijf inschakelen is duurder dan zelf verhuizen. De prijzen van verhuisbedrijven lopen flink uiteen. Waar moet je op letten?

9 april 2019

Quicktest verhuisdozen

Je hebt een nieuw huis en gaat je inboedel verhuizen. Daarbij wil je natuurlijk niet dat er iets breekt. Aan welke doos kun je je servies met een gerust hart toevertrouwen?

27 februari 2019

Huis kopen? Denk aan een rechtsbijstandverzekering

Ben je van plan een huis te kopen of te verbouwen, sluit dan ruim van tevoren een rechtsbijstandverzekering af. Als er iets misgaat, ben je al snel goedkoper uit dan wanneer je zelf een advocaat moet inschakelen.

2018

27 augustus 2018

Verhuizen? Denk aan je autoverzekering

Een verhuizing heeft gevolgen voor de premie van je autoverzekering. Kom op tijd in actie zodat je weet wat deze wijziging betekent voor jou.

4 juni 2018

Gereedschap huren

Bouwmarkten en andere bedrijven verhuren gereedschap. Wij zochten uit wat het ongeveer kost en waar je op moet letten.

29 maart 2018

Samenwonen, waar let je op?

Van 2 huizen naar 1 huis. Bij samenwonen ontkom je bijna niet aan regelwerk. Graag helpen we jullie op weg met een aantal zaken waarmee je aan de slag kunt.

Nieuws | 23 januari 2018

Inboedelopslagbedrijven niet transparant

Opslagbedrijven verschillen in werkwijze en prijzen. Hoe ze werken staat vaak wel duidelijk op hun website, maar over de prijzen zijn ze een stuk geheimzinniger.

2017

27 november 2017

Je inboedel opslaan

Ga je verhuizen of verbouwen en heb je tijdelijk ruimtegebrek, dan kun je je spullen tijdelijk elders opslaan. Welke mogelijkheden zijn er?

Eerste indruk | 6 oktober 2017

De Meubeltaxi

Betaal je liever niet teveel voor een verhuisbedrijf, maar heb je te veel of te zware spullen om zelf te verhuizen? De Meubeltaxi biedt een tussenoplossing. Hoe werkt deze dienst?

25 september 2017

Op kamers: wat moet je regelen?

Als je voor het eerst op kamers gaat, komt er veel op je af. Naast meubilair en internetaansluiting moet je ook denken aan verzekeringen. Wij helpen je op weg.

31 augustus 2017

Aanhangwagen huren

Een aanhangwagen huren is meestal goedkoper dan een verhuisbus huren. Bij welke aanbieder kun je het voordeligst huren? En waar moet je verder op letten?

Nieuws | 24 augustus 2017

Flinke prijsverschillen tussen verhuisbedrijven

Een praktijkproef van de Consumentenbond laat zien dat de prijs van een verhuizing uiteen kan lopen van €337 tot €2313. Consumenten krijgen het advies om prijzen en voorwaarden van verhuisbedrijven goed met elkaar te vergelijken.

Nieuws | 22 augustus 2017

Onverklaarbaar hoge kosten bij hypotheekwijzigingen

Hypotheekbanken jagen consumenten vaak onnodig op hoge kosten bij de aanpassing van hun hypotheek. Zij rekenen hoge kosten en verplichten consumenten om een hypotheekadviseur in te schakelen.

16 augustus 2017
Nieuws | 28 juli 2017

Nieuwe dienst: Verhuizen met de Consumentenbond

Consumenten die verhuizen naar een nieuwe koop- of huurwoning kunnen vanaf vandaag terecht op het 'Nieuw huis' platform van de Consumentenbond. Praktische informatie, een checklist en een e-mailservice helpen verhuizende consumenten op weg.


Filter op artikelen

Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in