icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Veiligheidswaarschuwing Indesit, Hotpoint en Creda wasdrogers

Nieuws
|
Indesit Company geeft een veiligheidswaarschuwing voor wasdrogers van de merken Indesit, Hotpoint en Creda. Het betreft drogers die tussen april 2004 en oktober 2015 zijn verkocht.
Irene Joris 2023

Irene Joris   Expert wasdrogersGepubliceerd op:24 november 2015

wasdroger veiligheidsmelding

Indesit heeft naar aanleiding van meldingen geconstateerd dat er problemen zijn bij sommige modellen van bovenstaande merken condens- of afvoerdrogers. Overtollige pluizen kunnen in contact komen met het verwarmingselement, waardoor er brandgevaar kan ontstaan. De drogers hebben een aanpassing nodig. Volgens het bedrijf kan het apparaat gewoon gebruikt worden, maar je mag tijdens het gebruik niet onbeheerd laten.

Heb je dus een droger van een bovenstaand merk, neem contact op met Indesit company, telefonisch op 0 800 333 42 22 of via de speciale website  http://www.indesithotpointsafety.com/. Op deze website kan je op modelnummer controleren of jouw droger een herstelreparatie nodig heeft en hoe je dit kunt melden.

Lees ook: het persbericht van Indesit.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.