icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van energieleverancier Energiedirect


Energiedirect energieleverancier

Totaalscore

45 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Financiële afhandeling
45 reviews

Jaimy

28 november 2022

De app en website om je verbruik in te zien hebben vrijwel iedere dag last van storing, waardoor je niet zo makkelijk je verbruik kan zien. Daarnaast lijkt de app om de week opnieuw om toestemming te vragen om je slimme meter uit te mogen lezen. 1x per contractperiode lijkt me niet meer dan voldoende, toch? De klantenservice is vrijwel onbereikbaar. Ze bieden een chatservice die iedere dag bereikbaar zou zijn, maar je krijgt regelmatig pas na 5 werkdagen een reactie. Vanwege de nieuwe werd een nieuw advies gegeven voor je termijnbedrag. Waar dit exact op gebaseerd is, is onduidelijk, maar als ik zelf mijn verbruik bekijk van de afgelopen jaren, de nieuwe tarieven in de berekening meeneem en met 15% meer verbruik dan de voorgaande jaren reken kom ik bij lange na niet op het adviesbedrag uit.


Naomi

22 november 2022

Klantenservice is onbereikbaar, verbruiksinschatting is totaal uit de lucht gegrepen en wordt -ondanks herhaaldelijke verzoeken- absurdistisch hoog gehouden, alsmede het ingeschatte eindbedrag. Uitbetaling noch verrekening van 190 euro (laat staan twee keer) hebben plaatsgevonden, zoals is toegezegd. Reacties klantenservice (als die al bestaat) blijven uit. Laatste maandbedrag gestorneerd, totdat er verrekening plaatsvindt met de beloofde overheidsvergoeding. Prompt 22 keer gebeld in vier dagen (!!!) op de meest bizarre tijdstippen. Uiteindelijk zelf teruggebeld; zwer ongeïnteresseerde onvriendelijke medewerkster aan de telefoon die 'niet in het dossier kon en niet wist waarom ik gebeld was'. Ze kon me evenmin helpen, ik moest maar een klachtenmail sturen.

Gebeld werd je alleen wanneer we geld tegoed hebben van een klant Helaas kan ik ivm de kosten niet overstappen, mijn zgn tijdelijke jaarcontract loopt tot 16 augustus 2023 Ongelofelijk dat dergelijke schimmige fraudeurs zonder meer wegkomen met allerlei oplichterspraktijken waaronder het stelen van overheidsgeld.

Lees meer Lees minder

karin

17 november 2022

Slecht bereikbaar zowel telefonisch als mail het enigste waar ze bereikbaar zijn is factuur sturen terwijl elke maand alles is betaald en betaal herinneren sturen


Hermann

15 november 2022

Niet te bereiken


Remko

14 november 2022

Waardeloos bedrijf. Nieuw termijnbedrag 2,5 keer zoveel geworden, dat terwijl ik €750,- terug kreeg over afgelopen jaar. Telefonisch niet te bereiken en inloggen lukt al maanden niet meer