icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
tv-internet-bellen-graphic

Vergelijk providers

Vergelijk providers op internetsnelheid, tv-aanbod en prijs. En check of je kunt besparen. Stap je nu over, dan krijg je €10 korting.

Vergelijk providers

Tv kijken via internet: alternatieven voor een tv-pakket van de provider

Kies je wel of niet voor een tv-pakket via de provider? Het aanbod aan streamingdiensten is de afgelopen jaren flink uitgebreid. Misschien past gratis live tv kijken of een streamingabonnement wel goed bij je. Bedenk dat dus eerst voor je ‘automatisch’ een tv-pakket bij een provider kiest. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van wat je wilt kijken. We zetten de alternatieven voor reguliere tv voor je op een rij.
Stefan Vrijdag_S

Stefan Vrijdag   Expert internetGepubliceerd op:4 juli 2022

NPO_Start_TV1_1200x800

Conclusie

Tv kijken via een provider kost geld en je moet je schema erop aanpassen. Ook is er veel reclame op tv. Voor mensen die dit niet (meer) willen zijn er steeds meer alternatieven.

Het gratis aanbod van zowel publieke omroepen als commerciële zenders is groot. Veel uitzendingen kun je gratis 7 dagen terugkijken.

Wil je langer terugkijken? Dan zijn er betaalde diensten van €2,95 tot €7,95 per maand.

Kijk je vooral films en series? Dan is een video on demand abonnement aantrekkelijk. Daar betaal je vaak zo’n €10 per maand voor.

Deze alternatieven zijn al snel goedkoper dan een regulier tv-abonnement.

Tv kijken via provider

Bij kabelproviders zoals Ziggo, Delta en Caiway, zit kabel-tv vaak standaard bij een abonnement. Voor interactieve tv betaal je bij deze providers tussen de €5,50 en €25 extra per maand. Afhankelijk van het pakket dat je kiest. 

Bij dsl- en glasvezelproviders zit tv niet standaard in het pakket. Voor tv betaal je dan zo’n €10 tot €25 euro extra per maand.  

Tv kijken via internet

 

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.