icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief Smartphones

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Smartphones.


2018

Eerste indruk | 14 juni 2018

Wiko View2

Met de Wiko View2 introduceert Wiko een nieuwe smartphoneserie. De nieuwe budgettelefoon oogt luxe door zijn opvallende ontwerp en draait op Android 8.0.

Eerste indruk | 7 juni 2018

Telefoonreparatieservice

Verzekeraar Centraal Beheer heeft een eigen reparatieservice voor telefoons. De wachttijd is maximaal 30 minuten. Je hebt dus geen leentoestel nodig. Je kunt kiezen uit reparatie bij een servicepunt of op locatie.

Nieuws | 30 mei 2018

Teleurstellende uitspraak in rechtszaak tegen Samsung

De Consumentenbond heeft de rechtszaak tegen Samsung over hun updatebeleid voor smartphones verloren. Met de rechtszaak wilde de Consumentenbond afdwingen dat Samsung zijn telefoons tot 2 jaar na aankoop van updates voorziet.

Eerste indruk | 29 mei 2018

Motorola Moto G6

De Motorola Moto G6 is de gloednieuwe smartphone in de Moto G-serie. Hij is iets duurder dan het model van vorig jaar. Maar met €250 nog steeds een van de goedkopere modellen met een recente versie van Android: 8.0.

Eerste indruk | 23 mei 2018

Oculus Go

De Oculus Go is een Virtual Reality-bril die gelijk uit de doos werkt. Je hebt geen smartphone of pc nodig. Is de scherp geprijsde Oculus Go iets voor jou?

Test | 15 mei 2018

Beste goedkope smartphones

Een goede smartphone hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij zoeken uit wat de beste budget smartphones onder de €300 zijn.

Eerste indruk | 12 april 2018

Sony Xperia XZ2 Compact

De Sony Xperia XZ2 Compact is er voor wie liever een kleine dan een grote smartphone heeft. Er zijn weinig handzame 5-inch smartphones te vinden met dezelfde krachtige hardware als de XZ2 Compact. Is klein niet je ding? Dan zijn er voor dezelfde prijs betere toestellen te vinden.

10 april 2018

Virtual Reality

Virtual reality is een computertechniek die je een compleet andere werkelijkheid laat ervaren. Daarvoor moet je meestal een speciale bril opzetten. Lees wat het is, hoe het werkt en welke producten je kunt kopen.

Eerste indruk | 9 april 2018

General Mobile GM8

General Mobile lanceert met de GM8 een aantrekkelijke middenklasser in de Android One-familie, wat de nodige garanties op updates moet geven. Het langgerekte scherm geeft een mooie kijkervaring. De hardware is degelijk, al is het geen snelheidsmonster.

Eerste indruk | 6 april 2018

Nokia 1

De Nokia 1 is één van de goedkoopste Androidsmartphones die je kunt kopen. Dat merk je aan alles: het toestel oogt eenvoudig, werkt vrij traag en heeft niet veel opslagruimte.

Eerste indruk | 30 maart 2018

Huawei P20 Lite

Huawei zet met de P20 Lite een smartphone op de markt die veel weg heeft van een topmodel. Wat krijg je voor €369?

Nieuws | 23 maart 2018

Samsung en Consumentenbond tegenover elkaar in rechtszaal

Maandag 26 maart is de rechtszaak. Inzet is het updatebeleid van de smartphonefabrikant.

13 maart 2018

Alles over augmented reality-apps

Weleens gehoord van ‘augmented reality’? Deze techniek zit steeds vaker in smartphone- en tablet-apps. Met deze 7 vragen en antwoorden kun je erover meepraten.

Eerste indruk | 12 maart 2018

Samsung Galaxy S9

De Samsung Galaxy S9 is de nieuwste telg in een reeks bijzonder succesvolle smartphones. De S-reeks staat consequent in de hoogste regionen van onze smartphonetest. Dit jaar lijkt dat niet anders te worden.

Nieuws | 12 maart 2018

Smartphone fabrikanten blijven hardnekkig achter met updates

Nog steeds krijgen veel Android smartphones te weinig software- en veiligheidsupdates, blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond.

Nieuws | 28 februari 2018

Refurbished iPhones zijn een flinke gok

Opgelapte iPhones zijn lang niet altijd een geschikt alternatief voor een nieuw toestel. Van de 18 gekochte toestellen beoordelen de onderzoekers er slechts 6 als een goede deal.

Test | 27 februari 2018

Test refurbished iPhone

Wie niet op zoek is naar het nieuwste van het nieuwste kan kiezen voor een refurbished smartphone. We testen er 18. Is zo’n opgelapt exemplaar ook echt een koopje?

27 februari 2018

Refurbished kopen, waar let je op?

Of het nou een iPhone, refurbished Samsung smartphone, iPad, tablet, Macbook of ander apparaat is, bij de aanschaf moet je goed opletten. De prijs kan aantrekkelijk lijken, maar je weet vaak niet precies wat je koopt. Met deze tips weet je waar je op moet letten.

Test | 16 februari 2018

Beste goedkope smartphones

Een goede smartphone hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij zoeken uit wat de beste smartphones onder de €300 zijn.

25 januari 2018

Mijn iPhone werkt traag of valt uit, wat kan ik doen?

Omdat iPhones met een oudere accu soms uitvallen heeft Apple een software-update uitgebracht die je verouderde batterij spaart door de rekenkracht te remmen. Daardoor zijn veel iPhones trager gaan werken. Wat kun je doen als je iPhone uitvalt of trager werkt?


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in