! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Beko wasdroger

Ben je op zoek naar een wasdroger van Beko? Uit ons onderzoek naar merktevredenheid blijkt dat consumenten redelijk tevreden zijn over hun Beko droger. Beko maakt relatief goedkope warmtepompdrogers, traditionele condensdrogers en luchtafvoerdrogers. We leggen het aanbod uit.

Bart Lucassen

Bart Lucassen , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op:3 december 2019

Beko D-G

Merktevredenheid Beko wasdroger

Bezitters van een Beko wasdroger zijn redelijk tevreden, maar er zijn er niet zo veel. Iets meer dan 3% van de 5200 consumenten die onze enquête over merktevredenheid invulden had een Beko wasdroger. Het merk Beko krijgt voor wasdrogers een 7,7 als merktevredenheidsscore. Deze score is lager dan gemiddeld. Onder andere Miele (9,0), Siemens (8,4) en Bosch (8,3) doen het beter. 

Een groot deel (30%) van de bezitters van een Beko droger is zeer tevreden over de prestaties. Een nog groter deel (39%) is zeer tevreden over het gebruiksgemak. De bezitters van een Beko wasdroger zijn wel te spreken over de prijs-kwaliteitverhouding: 33% vindt die zeer gunstig. Dat is de hoogste score voor dit onderdeel van het onderzoek. 

Vervangen

We kunnen niet zeggen hoe lang een Beko wasdroger gemiddeld mee gaat. Daarvoor vulden niet genoeg (ex-)Beko bezitters onze enquête in. Wel geeft 30% van de bezitters aan dat hun volgende wasdroger zeker weer van het merk Beko zal zijn. Dat percentage is hoger dan gemiddeld.

Voorkom een miskoop

Met onze test zie je in één oogopslag welke wasdrogers goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

De beste wasdroger

Beste-Wasdrogers-General

Beko wasdrogers

Even geduld, producten aan het ophalen...

Winkel
Levertijd
Bezorgprijs

Aanbod Beko wasdrogers

Beko heeft een breed aanbod wasdrogers, maar verdeelt ze niet in productseries. Alle drogers zijn goedkoop en eenvoudig. Op Beko drogers vind je (nog) geen geavanceerde snufjes zoals bediening met een app.

Warmtepompdrogers

  • €400 tot €700
  • Energielabel A+, A++ of A+++
  • Een capaciteit van 7 of 8 kg katoen

Bekijk de warmtepompdrogers van Beko

Condensdrogers

  • €300 tot €350
  • Energielabel B
  • Een capaciteit van 7, 8 of 9 kg katoen

Bekijk de condensdrogers van Beko

Luchtafvoerdrogers

  • Vanaf €300 
  • Energielabel C
  • Een capaciteit van 7 kg katoen

Bekijk de luchtafvoerdrogers van Beko

Lees ook: