icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Miele meest betrouwbaar

Nieuws
|
De Britse consumentenorganisatie Which hield onlangs een grote enquête over witgoed. 18000 Leden gaven hun mening over de betrouwbaarheid en het functioneren van onder meer hun wasmachine.
Irene la Faille

Irene la Faille , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 5 februari 2014

Miele krijgt de hoogste score voor betrouwbaarheid; Bosch en Beko eindigen op plaats 2 en 3. Daarna volgen Indesit, Zanussi, LG, Siemens, Hotpoint en Whirlpool en de hekkensluiter is het merk Hoover.

Naast de lage oordelen voor betrouwbaarheid die bezitters van wasmachines van Hotpoint, Whirlpool en Hoover geven, zouden ze die merken het minst vaak aanraden aan vrienden. Eigenaren van een wasmachine van Miele, Bosch, LG en AEG zijn het meest tevreden met hun apparaat.

Score
De score voor de betrouwbaarheid is gebaseerd op het aantal problemen dat de wasmachine-eigenaren rapporteerden. Daarnaast werd er in de enquête gevraagd hoe tevreden de bezitters over het algemeen waren met hun machine.

Bron: Which? magazine, januari 2014

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.