icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Consumentenbond op Kwakoefestival

Nieuws|

Gepubliceerd op:18 augustus 2004


[bovenplaatje:rechts]Op het weekend van 14 en 15 augustus stonden medewerkers van de Consumentenbond met een stand op het Kwakoefestival.

Het festivalterrein bevindt zich in hartje Bijlmer en was ieder weekend van 10 juli tot en met 15 augustus 2004 gratis toegankelijk. Het Kwakoefestival werd dit jaar voor de 29e keer gehouden.

De bond stond daar om de Surinaamse en de Antilliaanse gemeenschap te informeren over onze luchtvaartacties op www.vliegbond.nl en eventuele DCA gedupeerden met raad en daad bij te staan. Bezoekers kregen een gratis reisgids en werden gevraagd naar hun emailadres en NAW-gegevens, zodat ze gratis konden worden aangemeld voor de reisgidsnieuwsbrief.

Voor de DCA-gedupeerden had de bond voorbeeldbrieven meegenomen, die de gedupeerden konden gebruiken om de luchtvaartmaatschappij aansprakelijk te stellen voor de schade. De afgelopen weken zijn er duizenden passagiers in CuraƧao en Nederland gestrand, omdat het toestel van de Dutch Caribbean Airlines niet aan alle veiligheidseisen voldeed en dus niet mocht vertrekken.