icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Directeur Consumentenbond vertrekt

Nieuws|

Gepubliceerd op:19 maart 2007


Klaske de Jonge (45) vertrekt eind april als directeur van de Consumentenbond. De Jonge, die acht jaar werkzaam was bij de bond, treedt per 1 mei 2007 in dienst bij het Europese hoofdkantoor van Mars Inc. (Masterfoods) in Brussel. Ze gaat daar aan de slag als directeur Corporate Communications.

Voor Klaske de Jonge betekent de overstap een terugkeer naar het bedrijfsleven. “Hoewel ik nog steeds met veel plezier bij de Consumentenbond werk, ben ik toe aan een nieuwe, internationale uitdaging”, aldus Klaske de Jonge.

Uitstekend werk
De Consumentenbond betreurt het vertrek van zijn directeur. Namens de Raad van Toezicht reageert voorzitter Thom de Graaf: “Klaske heeft de afgelopen jaren uitstekend werk verricht. De organisatie is verder geprofessionaliseerd en er zijn goede resultaten geboekt. Het is jammer dat Klaske vertrekt, maar wij wensen haar uiteraard veel succes bij haar nieuwe werkgever.” Het directieteam van de Consumentenbond bestaat overigens uit twee leden. Algemeen directeur Felix Cohen neemt vanaf 1 mei ook tijdelijk de functie van Klaske de Jonge waar.