icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Klachten over ontharing met Epil Smooth

Nieuws|

Gepubliceerd op:5 januari 2007


Op het signaalforum op deze site maken mensen melding van hun klachten over Epil Smooth, een ontharingsmiddel dat Telsell verkoopt. De Consumentenbond heeft direct actie ondernomen.

De Consumentenbond is bezorgd over de klachten die over dit product binnenkomen. Die gaan om de claim ‘pijnloos ontharen’ en vooral ook om gezondheidsproblemen zoals brandwonden. De bond heeft contact opgenomen met Telsell en met de Voedsel- en Warenautoriteit (VWA).

Onderzoek
De VWA is nu in gesprek met Telsell over de veiligheid van het product. Als het ontharingsmiddel inderdaad brandwonden kan geven, ligt het voor de hand dat Telsell de verkoop van het product staakt. Ook moet ze mensen, die het product reeds gekocht hebben, informeren over de onveiligheid.

Tot nu toe is het niet gelukt om met Telsell in contact te komen. De bond heeft schriftelijk aangeven richting Telsell dat als het product niet aan de verwachtingen voldoet, de klanten in ieder geval het geld geheel terug moeten krijgen. Dus zonder het in rekening brengen van bijvoorbeeld administratiekosten.

Heeft u ook klachten over Epil Smooth? Meld het in ons forum!