icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Algemeen directeur Consumentenbond vertrekt

Nieuws|

Gepubliceerd op:1 september 2008


Felix Cohen (51) stopt als algemeen directeur van de Consumentenbond. Cohen, die de bond elf jaar heeft aangestuurd, vertrekt per 1 maart 2009. In het komend halfjaar gaat de Consumentenbond op zoek naar een geschikte opvolger.

Als belangrijkste reden voor zijn vertrek geeft Felix Cohen aan dat het tijd is voor iets nieuws. 'Voor de Consumentenbond betekent dat een nieuwe directeur, een nieuw gezicht, met frisse ideeën. En zelf ben ik na elf jaar ook toe aan iets anders. Iedere functie – maar zeker die van directeur – heeft een bepaalde houdbaarheidsdatum. Ik ben er de man niet naar om te wachten tot het verstrijken van die datum.' Na zijn vertrek bij de bond zet Felix Cohen zijn carrière voort als interim-manager.

Motor

De Consumentenbond betreurt het vertrek van zijn algemeen directeur. De voorzitter van de Raad van Toezicht, Thom de Graaf, roemt Felix Cohen om zijn inzet en deskundigheid. 'Felix Cohen was de afgelopen jaren de motor van de Consumentenbond. Onder zijn leiding heeft een succesvolle heroriëntatie van de bond plaatsgevonden. Ik zie hem node gaan, maar waardeer zeer dat hij zelf ruimte wil bieden voor een nieuw gezicht.'