icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Match met jouw ideale kandidaat-europarlementariër

Nieuws|Wie is jouw ideale man/vrouw in Europa? De Consumentenbond lanceert de EP-kandidatenmatch om deze vraag te beantwoorden.

Gepubliceerd op:11 mei 2009


De EP-kandidatenmatch maakt het voor consumenten makkelijker om een kandidaat-europarlementariër (EP) te kiezen die zich hard maakt voor consumentenzaken. Op 4 juni maakt de bond bekend wie de populairste EP-kandidaat voor consumentenzaken is, op basis van alle ingevulde vragenlijsten.

Veel Nederlandse consumenten vinden Europa een ver-van-hun-bed show, terwijl steeds meer van ons dagelijkse leven bepaald wordt in Europa. Bijvoorbeeld regels om mobiel bellen en internetten goedkoper te maken, regels voor etiketinformatie op eten en drinken en compensatie voor luchtvaartpassagiers als vluchten geannuleerd of overboekt zijn. Daarom wil de bond het kiezen voor een consumentvriendelijke kandidaat makkelijker maken.

Tot en met 4 juni

Consumenten kunnen tot en met 4 juni, de dag van de Europese Verkiezingen, de EP-kandidatenmatch invullen, deze is alleen op de website van de Consumentenbond te vinden.