icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Consumentenbond Pensioenlijn ook voor niet-leden

Nieuws|Bij de Pensioenlijn van de Consumentenbond (045 - 579 6900) zijn in de eerste weken honderden telefoontjes binnengekomen. Ook bezochten bijna 25.000 mensen de informatie op internet. Op basis van dit succes is besloten om het speciale informatienummer ook open te stellen voor mensen die geen lid zijn van de bond.

Gepubliceerd op:20 mei 2009


De bond is half april in samenwerking met de Algemene Pensioen Groep (APG) gestart met de Pensioenlijn. Voor Bart Combée, directeur van de Consumentenbond, is de grote belangstelling geen verrassing: 'Veel mensen vragen zich af of zij in de toekomst nog verzekerd zijn van een goed pensioen. Wij kunnen niet alle onrust wegnemen, maar we kunnen wel informeren en deels ook adviseren. Ik ben blij dat we dat nu ook kunnen doen voor mensen die nog geen lid zijn van de Consumentenbond.'

Bereikbaarheid

De Consumentenbond Pensioenlijn is tot 30 juni iedere werkdag van 8.00 tot 19.00 uur bereikbaar op nummer 045 – 579 6900 (regulier tarief). De antwoorden op de meest gestelde vragen staan ook op de website van de Consumentenbond. De bond adviseert om bij gedetailleerde vragen over een individueel pensioen ook altijd het eigen pensioenfonds te raadplegen.