icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Makkelijk overstappen met de Overstapservice Energie

Nieuws|Met de online Overstapservice Energie van de Consumentenbond (www.consumentenbond.nl/energie) kunnen leden en in de nabije toekomst ook niet-leden, gemakkelijk overstappen naar een andere energieleverancier. Uit diverse prijspeilingen van de bond blijkt dat consumenten tot honderden euro's per jaar kunnen besparen door jaarlijks over te stappen naar een andere energieleverancier.

Gepubliceerd op:25 maart 2010


Leden kunnen met de Overstapservice Energie de tarieven van vrijwel alle energieleveranciers vergelijken en kwaliteitsbeoordelingen (klantvriendelijkheid, telefonische bereikbaarheid, betrouwbaarheid, helderheid en juistheid van energienota) van de meeste leveranciers raadplegen. Zo kan de consument op basis van prijs en kwaliteit zijn keuze bepalen en met de overstapservice direct online overstappen naar een nieuwe energieleverancier. Elk lid dat via de overstapservice wisselt van energieleverancier krijgt de overstapvergoeding van €17 die de Consumentenbond voor iedere overstapper ontvangt, bijgeschreven op zijn bankrekening.

Vragen

Voor de Overstapservice Energie werkt de Consumentenbond samen met vergelijkingswebsite PrizeWize. PrizeWize zorgt voor het up-to-date houden van de energieproducten en tarieven op de website van de Consumentenbond en informeert bij een overstap de energieleverancier. Voor vragen over de Overstapservice Energie kunnen consumenten terecht op de website van de Consumentenbond of op het speciale telefoonnummer 088-669 90 88.