icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief Vaatwassers

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Vaatwassers.


2018

Nieuws | 29 mei 2018

Voorraadlokkertjes

Sommige webwinkels bieden oudere modellen wasmachines, vaatwassers en ander witgoed aan die helemaal niet meer verkrijgbaar zijn. En dat doen ze al een paar jaar.

Test | 27 maart 2018

Test Afwasmiddelen

We namen de populairste handafwasmiddelen onder de loep. Welke van de middelen wast het best schoon?

2017

Nieuws | 20 november 2017

Afkoelingsperiode nodig in agressieve keukenbranche

37% van de consumenten die een keuken willen kopen, voelt zich onder druk gezet door agressieve verkoopmethoden. Dat blijkt uit een enquête van de Consumentenbond onder 7000 panelleden.

Test | 18 september 2017

Test vaatwastabletten

Met het goedkoopste all-in-one tablet in de test wordt de vaat het beste schoon!

6 september 2017

Whirlpool vaatwasser

Op zoek naar een Whirlpool vaatwasser? Bekijk welke als beste uit de test kwam, lees meer over de verschillende modellen en hoe tevreden mensen zijn over hun Whirlpool vaatwasser.

6 september 2017

Bosch vaatwasser

Ben je op zoek naar een vaatwasser van Bosch? Bekijk de best geteste modellen en lees hier meer over de verschillende vaatwassers en tevredenheid van consumenten over hun Bosch-vaatwasser.

Nieuws | 6 juli 2017

Nieuwe vaatwassers van Bosch en Siemens getest

BSH, fabrikant van Bosch en Siemens, gooit het hele assortiment van vaatwassers om. We testten een aantal nieuwe. De inbouwvaatwassers stoten direct door naar de top.

17 mei 2017

Vaatwasser reinigen

Je wilt zo lang mogelijk plezier van je vaatwasser én een frisse vaat. Maak je vaatwasser daarom regelmatig schoon. Zo voorkom je dat hij gaat stinken of erger.

17 mei 2017

Vaatwastabletten

Handig, een vaatwastablet. Maar kun je het beste kiezen voor een classic of een all-in-one? Ook geven we je tips over hoe je vaatwastabletten het beste kunt gebruiken.

17 mei 2017

Goedkope vaatwasser

Een vaatwasser is een grote aanschaf. Waar let je op als je een goedkope vaatwasser wilt kopen?

Nieuws | 4 mei 2017

AEG Comfortlift getest

AEG brengt vaatwassers op de markt met een vernieuwend systeem: Comfortlift. Hiermee kun je de vaatwasser in- en uitruimen zonder te bukken. Een groot voordeel met een paar kleine kanttekeningen. 

Eerste indruk | 27 maart 2017

Home Connect app

Met de Home Connect-app van BSH kun je verschillende modellen wasmachines van Bosch en Siemens met je smartphone bedienen. Hoe eenvoudig werkt het?

21 februari 2017

Huren een alternatief voor kopen?

Huishoudelijke apparaten kun je kopen, maar ook huren. Wat zijn de voor- en nadelen?

Test | 10 januari 2017

Wat vinden consumenten een goed merk vaatwasser?

We vroegen ruim 3600 consumenten hoe tevreden ze zijn over hun merk vaatwasser. Ze gaven hun mening over 10 vaatwassermerken met over de prijs-kwaliteitverhouding, prestaties en gebruiksgemak.

2016

Nieuws | 30 november 2016

Smalle vaatwassers getest

Waar normaal gesproken standaard vaatwassers worden getest, was het nu tijd voor een aantal smalle. En wat blijkt? Er zitten toppers tussen!

Eerste indruk | 24 november 2016

Miele UltraTabs Multi

Miele introduceert vaatwastabletten die extra snel oplossen. Je zou ze vooral goed kunnen gebruiken bij het korte programma op Miele-vaatwassers. We probeerden de tabletten uit.

Nieuws | 8 september 2016

Nieuwe ontwikkelingen bij vaatwassers

Een vaatwasser, wat kun je daar nu nog aan verbeteren? De fabrikanten doen hun best en presenteerden op de IFA, de consumer electronic beurs in Berlijn, hun nieuwste snufjes.

4 augustus 2016

Zuinig de vaat wassen

Een schone vaat met zo min mogelijk water, energie en kosten. We geven je een paar tips om zo zuinig mogelijk de vaat schoon te krijgen.

28 juli 2016

Veelgestelde vragen over vaatwassers

Moet je nou wel of niet voorspoelen? En droogt de vaat beter als je de deur openzet? We beantwoorden een aantal veelgestelde vragen over het gebruik van vaatwassers. 

Eerste indruk | 14 juli 2016

Sun vaatwasgel

Een gel voor in je vaatwasser. Handig om de hoeveelheid aan te passen aan de wasbeurt. Deze gel wast de vaat prima schoon, maar is in de meeste gevallen wel iets duurder dan in tabletvorm.


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in