icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief Vaatwassers

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Vaatwassers.


2018

Eerste indruk | 4 september 2018

Preview: Miele PowerDisk

Miele introduceert vaatwassers met automatische vaatwasmiddeldosering. De vaat zou hiermee beter schoon worden en de dosering past zich aan het wasprogramma aan. Het is per wasbeurt wel prijzig.

Nieuws | 29 mei 2018

Voorraadlokkertjes

Sommige webwinkels bieden oudere modellen witgoed aan die helemaal niet meer verkrijgbaar zijn. En dat doen ze al een paar jaar.

27 maart 2018

Test Afwasmiddelen

We namen de populairste handafwasmiddelen onder de loep. Welke van de middelen wast het best schoon?

2017

Nieuws | 20 november 2017

Afkoelingsperiode nodig in agressieve keukenbranche

37% van de consumenten die een keuken willen kopen, voelt zich onder druk gezet door agressieve verkoopmethoden. Dat blijkt uit een enquête van de Consumentenbond onder 7000 panelleden.

18 september 2017

Test vaatwastabletten

Met het goedkoopste all-in-one tablet in de test wordt de vaat het beste schoon!

6 september 2017

Whirlpool vaatwasser

Op zoek naar een Whirlpool vaatwasser? Bekijk welke als beste uit de test kwam en lees meer over de tevredenheid van consumenten over hun Whirlpool vaatwasser.

6 september 2017

Bosch vaatwasser

Op zoek naar een Bosch vaatwasser? Bekijk de best geteste modellen en lees meer over de tevredenheid van consumenten over hun Bosch-vaatwasser.

Nieuws | 6 juli 2017

Nieuwe vaatwassers van Bosch en Siemens getest

BSH, fabrikant van Bosch en Siemens, gooit het hele assortiment van vaatwassers om. We testten een aantal nieuwe. De inbouwvaatwassers stoten direct door naar de top.

17 mei 2017

Vaatwasser reinigen

Je wilt zo lang mogelijk plezier van je vaatwasser én een frisse vaat. Maak je vaatwasser daarom regelmatig schoon. Zo voorkom je dat hij gaat stinken of erger.

17 mei 2017

Vaatwastabletten

Handig, een vaatwastablet. Maar kun je het beste kiezen voor een classic of een all-in-one? Ook geven we je tips over hoe je vaatwastabletten het beste kunt gebruiken.

17 mei 2017

Goedkope vaatwasser

Een vaatwasser is een grote aanschaf. Waar let je op als je een goedkope vaatwasser wilt kopen?

Nieuws | 4 mei 2017

AEG Comfortlift getest

AEG brengt vaatwassers op de markt met een vernieuwend systeem: Comfortlift. Hiermee kun je de vaatwasser in- en uitruimen zonder te bukken. Een groot voordeel met een paar kleine kanttekeningen. 

Eerste indruk | 27 maart 2017

Home Connect app

Met de Home Connect-app van BSH kun je verschillende modellen wasmachines van Bosch en Siemens met je smartphone bedienen. Hoe eenvoudig werkt het?

21 februari 2017

Huren een alternatief voor kopen?

Huishoudelijke apparaten kun je kopen, maar ook huren. Wat zijn de voor- en nadelen?

10 januari 2017

Vaatwassers: goede merken

Het Consumentenbondpanel is het meest tevreden over vaatwassers van Miele. Maar ook andere merken vaatwassers hebben tevreden gebruikers.

2016

Nieuws | 30 november 2016

Smalle vaatwassers getest

Waar normaal gesproken standaard vaatwassers worden getest, was het nu tijd voor een aantal smalle. En wat blijkt? Er zitten toppers tussen!

Eerste indruk | 24 november 2016

Miele UltraTabs Multi

Miele introduceert vaatwastabletten die extra snel oplossen. Je zou ze vooral goed kunnen gebruiken bij het korte programma op Miele-vaatwassers. We probeerden de tabletten uit.

Nieuws | 8 september 2016

Nieuwe ontwikkelingen bij vaatwassers

Een vaatwasser, wat kun je daar nu nog aan verbeteren? De fabrikanten doen hun best en presenteerden op de IFA, de consumer electronic beurs in Berlijn, hun nieuwste snufjes.

4 augustus 2016

Zuinig de vaat wassen

Een schone vaat met zo min mogelijk water, energie en kosten. We geven je een paar tips om zo zuinig mogelijk de vaat schoon te krijgen.

28 juli 2016

Veelgestelde vragen over vaatwassers

Moet je wel of niet voorspoelen? En droogt de vaat beter als je de deur openzet? We beantwoorden een aantal veelgestelde vragen over vaatwassers. 


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in