icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Van hypotheek tot verhuisdoos |

Stap voor stap naar je nieuwe huis.

icoon nieuw huis

Archief Vaatwassers

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Vaatwassers.


2017

Nieuws | 20 november 2017

Afkoelingsperiode nodig in agressieve keukenbranche

37% van de consumenten die een keuken willen kopen, voelt zich onder druk gezet door agressieve verkoopmethoden. Dat blijkt uit een enquête van de Consumentenbond onder 7000 panelleden.

Test | 18 september 2017

Test vaatwastabletten

Is de vaat niet altijd zo schoon als de reclames van vaatwasmiddelen beloven? Met het goedkoopste all-in-one tablet in de test wordt de vaat het beste schoon!

6 september 2017

Whirlpool vaatwasser

Op zoek naar een Whirlpool vaatwasser? Bekijk welke als beste uit de test kwam, lees meer over de verschillende modellen en hoe tevreden mensen zijn over hun Whirlpool vaatwasser.

6 september 2017

Bosch vaatwasser

Ben je op zoek naar een vaatwasser van Bosch? Bekijk de best geteste modellen en lees hier meer over de verschillende vaatwassers en tevredenheid van consumenten over hun Bosch-vaatwasser.

Nieuws | 6 juli 2017

Nieuwe vaatwassers van Bosch en Siemens getest

BSH, fabrikant van Bosch en Siemens, gooit het hele assortiment van vaatwassers om. We testten een aantal nieuwe. De inbouwvaatwassers stoten direct door naar de top.

17 mei 2017

Vaatwasserproblemen voorkomen

Om zo lang mogelijk plezier van je vaatwasser te hebben, kun je hem het beste goed onderhouden.

17 mei 2017

Vaatwastabletten

Veel mensen gebruiken vaatwastabletten. Vaatwastabletten zijn handig, maar er zitten ook een aantal nadelen aan. Hoe kun je ze het beste gebruiken?

17 mei 2017

Goedkope vaatwasser

Een vaatwasser is een grote aanschaf. Waar let je op als je een goedkope vaatwasser wilt kopen?

Nieuws | 4 mei 2017

AEG Comfortlift getest

AEG brengt vaatwassers op de markt met een vernieuwend systeem: Comfortlift. Hiermee kun je de vaatwasser in- en uitruimen zonder te bukken. Een groot voordeel met een paar kleine kanttekeningen. 

Eerste indruk | 27 maart 2017

Home Connect app

Met de Home Connect-app van BSH kun je verschillende modellen wasmachines van Bosch en Siemens met je smartphone bedienen. Hoe eenvoudig werkt het?

21 februari 2017

Huren een alternatief voor kopen?

Huishoudelijke apparaten kun je kopen, maar ook huren. Wat zijn de voor- en nadelen?

Test | 10 januari 2017

Wat vinden consumenten een goed merk vaatwasser?

We vroegen ruim 3600 consumenten hoe tevreden ze zijn over hun merk vaatwasser. Ze gaven hun mening over 10 vaatwassermerken met over de prijs-kwaliteitverhouding, prestaties en gebruiksgemak.

2016

Nieuws | 30 november 2016

Smalle vaatwassers getest

Normaal gesproken testen we vaatwassers met een standaard formaat. Dit keer testen we een aantal smalle vaatwassers.

Eerste indruk | 24 november 2016

Miele UltraTabs Multi

Miele introduceert vaatwastabletten die extra snel oplossen. Je zou ze vooral goed kunnen gebruiken bij het korte programma op Miele-vaatwassers. We probeerden de tabletten uit.

26 oktober 2016

Klacht voorleggen aan Geschillencommissie

Heb je een verkoper in gebreke gesteld per brief en na 4 weken nog geen reactie ontvangen? Of is je klacht niet naar tevredenheid afgehandeld? Dan kun je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie.

26 oktober 2016

Je rechten als je een vaatwasser online koopt

Bij een aankoop via internet of telefonisch (koop op afstand) hebt gedaan, geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze periode mag je het product zonder opgave van reden terugsturen.

26 oktober 2016

Levertijd van vaatwasser

Als je iets hebt gekocht en je hebt een levertijd afgesproken, moet de leverancier zich aan deze afspraak houden. Weet wat zijn plichten en jouw rechten zijn als de levertijd wordt overschreden.

26 oktober 2016

Vaatwasser kopen op afbetaling

Bij een koop op afbetaling, betaal je het product (in termijnen) later dan het moment dat je het product ontvangt. Een verkoper mag hier maximaal 15% rente voor in rekening brengen.

26 oktober 2016

Vaatwasser retourneren of ruilen

Als je iets in een winkel hebt gekocht is het wettelijk gezien zo: koop is koop. Ga in gesprek met de winkelier en kijk of je er samen uit kunt komen als je spijt hebt van een aankoop. Als je je aankoop online, telefonisch of aan de deur hebt gedaan geldt er een wettelijke bedenktijd van 14 dagen.

26 oktober 2016

Garantie op vaatwasser zonder kassabon

Een kassabon is niet altijd nodig. Je moet wel kunnen bewijzen dat je het product in de betreffende winkel hebt gekocht, bijvoorbeeld door een bankafschrift of door een verklaring van een winkelmedewerker.


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in