icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief activity tracker

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Activity trackers.


2022

Test | 19 januari 2022

Activity Trackers: goede merken

Ongeveer 1100 consumenten deden mee aan ons onderzoek over activity trackers. We onderzochten de tevredenheid, loyaliteit, en de prijs-kwaliteitverhouding. Wat is het beste merk activity tracker?

2021

11 mei 2021

Conflictmineralen

Het is belangrijk dat fabrikanten er alles aan doen om conflictmineralen te voorkomen. Wij beoordelen bedrijven hierop, zodat jij een verantwoorde keuze kunt maken.

Eerste indruk | 6 april 2021

Fitbit Ace 3

Wil je jouw kind motiveren om meer te bewegen? Fitbit bracht onlangs een nieuwe activity tracker uit voor kinderen vanaf 6 jaar: Fitbit Ace 3. Is dit een goede opvolger van de Fitbit Ace 2?

2020

16 januari 2020

Afvallen met een activity tracker

Een activity tracker kan helpen bij afvallen. Hij maakt je bewust van je dagelijkse beweging, slaap en voedingspatroon. Daarbij motiveert het je ook om je doelen te halen.

2018

8 januari 2018

Stappentellers: welke kies je?

Bewegen is goed voor de gezondheid. Een stappenteller kan hierbij helpen. Maar welke soorten zijn er en hoe meten ze? Welke moet je kiezen?

2017

11 juli 2017

Slaap tracker

Veel activity trackers kunnen slaap meten. Wat meet zo'n slaaptracker precies en wat heb je er aan?

Nieuws | 2 juni 2017

Runkeeper nog steeds vaag over delen gegevens

Runkeeper beschrijft in zijn nieuwe privacyvoorwaarden in detail welke gegevens van gebruikers het verzamelt en waarvoor, maar is erg vaag over naar welke bedrijven die informatie gaat. De Consumentenbond heeft ASICS, het bedrijf achter Runkeeper, hierop aangesproken.

10 februari 2017

Hartslag meten: hoe doe je dat?

Je hartslag vertelt iets over je gezondheid. Hoe kun je dit meten? En hoe precies zijn die metingen, wat zeggen onze testresultaten daarover?

2016

Nieuws | 2 november 2016

Privacyonderzoekers kritisch over fitnessbandjes

Fitnessbandjes van Fitbit, Garmin, Jawbone en Mio vertellen je hoeveel stappen je zet en of hartslag wel binnen de norm is. Handig, maar de producenten leggen niet goed uit hoe zij de gevoelige gegevens verwerken en eventueel delen met anderen.

4 oktober 2016

Archief activity tracker

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Activity trackers.

4 oktober 2016

Gebruikstips voor je activity tracker

Je wil natuurlijk het meeste uit jouw activity tracker halen. Installeer daarom de laatste updates en maak het bandje regelmatig schoon. Lees ook hoe je de levensduur van de batterij verlengt en wat je moet doen als je activity tracker stuk gaat.

4 oktober 2016

Activity tracker kopen: waar let je op?

Een activity tracker of fitness tracker is een polsband die bijhoudt hoe actief je bent. Het motiveert je om actiever te worden en te blijven. Activity trackers houden bijvoorbeeld bij hoeveel stappen je zet, welke afstand je aflegt en hoeveel calorieën je ongeveer verbrandt.


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in