icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Archief Smartwatches

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Smartwatches.


2022

19 december 2022
19 december 2022
19 december 2022
19 december 2022
29 november 2022

Navigatie op je smartwatch

Wil je tijdens het hardlopen of fietsen een route volgen zonder je smartphone in je hand te houden? Een smartwatch met navigatie geeft je aanwijzingen op je pols. Wij leggen uit welke navigatiemogelijkheden er zijn met een smartwatch.

16 november 2022

Bellen met je smartwatch

Op een smartwatch kun je meer dan alleen de tijd aflezen. Het is ook een verlengstuk van je smartphone. Zo krijg je notificaties van binnenkomende berichten. Wil je ook met je slimme horloge kunnen bellen? Let dan hierop bij het kiezen van een smartwatch.

Eerste indruk | 19 september 2022

Apple Watch Series 8

Nieuw in de Apple Watch Series 8 zijn een polstemperatuursensor en crashdetectie. De temperatuursensor wordt gebruikt voor het bijhouden van je menstruatiecyclus. De crashdetectie schakelt hulp in na een auto-ongeluk. Het horloge is flink duurder dan het model van vorig jaar.

22 augustus 2022

Muziek streamen via je smartwatch

Luister je graag naar muziek tijdens het sporten? Op veel smartwatches kun je muziek streamen, maar er zijn veel verschillen. Lees hier waar je op moet letten voor je een smartwatch koopt.

5 augustus 2022

Bloeddruk meten met slim horloge

Slimme horloges krijgen steeds meer functies. Zo is het nu mogelijk om je bloeddruk te meten met de Samsung Galaxy Watch4. Maar hoe werkt deze functie precies? En geeft de meting wel een goede indicatie?

22 februari 2022

Smartwatches met 4G

Er komen steeds meer smartwatches met 4G (of LTE) op de markt. Maar wat kun je er precies mee? En heb je het echt nodig?

Test | 19 januari 2022

Smartwatches: goede merken

Zo’n 2200 consumenten deden mee ons aan panelonderzoek over smartwatches. Daarbij kijken we onder meer naar tevredenheid, defecten en mankementen. Wat is het beste smartwatch merk?

2021

29 december 2021

Check je gezondheid op je pols

Ook als je niet (fanatiek) sport, kan een smartwatch wat betekenen voor je gezondheid. En dat gaat veel verder dan stappen tellen. Wij geven je een overzicht van de mogelijkheden.

2 december 2021

Smartwatch kiezen die past bij jouw levensstijl

Smartwatches en activity trackers kun je gebruiken voor verschillende doeleinden. Zo is de ene smartwatch beter geschikt voor de fanatieke sporter en is de ander meer bedoeld voor alledaags gebruik.

Eerste indruk | 20 oktober 2021

Apple Watch Series 7 GPS: eerste indruk

Er zitten geen nieuwe gezondheidsfuncties op de Apple Watch Series 7. En hij is ook niet sneller. Wat is er dan wel nieuw?

15 september 2021

Kies de juiste smartwatch bij je smartphone

Niet elke smartwatch kun je koppelen aan je smartphone. Let bij het kiezen van zo'n slim horloge dus goed op het besturingssysteem. Welke besturingssystemen zijn er en waar moet je op letten?

26 augustus 2021

Levensduur van digitale apparaten

Hoe lang gaat een televisie gemiddeld mee? En na hoeveel jaar vertonen tablets hun eerste mankementen? Ieder jaar vragen we duizenden consumenten naar hun ervaringen met allerlei soorten apparaten.

11 mei 2021

Conflictmineralen

Het is belangrijk dat fabrikanten er alles aan doen om conflictmineralen te voorkomen. Wij beoordelen bedrijven hierop, zodat jij een verantwoorde keuze kunt maken.

2020

Eerste indruk | 28 september 2020

Apple Watch Series 6

De Apple Watch Series 6 is een mooie opvolger van eerdere Apple Watch-modellen. Met als belangrijkste toevoeging een zuurstofsaturatiesensor. Wat is er nog meer nieuw?

16 september 2020

Verzeker je (mobiele) apparatuur

De vergoeding van schade aan audio(visuele) apparatuur verschilt sterk. Dat geldt zeker voor draagbare elektronica, zoals smartphones en laptops.

8 april 2020

Gebruikstips voor je smartwatch

Je smartwatch wil je zonder problemen kunnen gebruiken. Installeer daarom de laatste updates. Lees ook wat moet je doen als je smartwatch stuk gaat.


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in