icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief Smartwatches

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Smartwatches.


2024

12 januari 2024

2023

Eerste indruk | 26 september 2023

Apple Watch Series 9

De nieuwe Apple Watch Series 9 is nu te koop. Ook dit jaar zijn er weinig grote vernieuwingen. De helderheid is wel verbeterd. En later dit jaar kun je de smartwatch bedienen met een 'Tik Dubbel-gebaar'.

22 augustus 2023

Muziek luisteren

Het kan handig zijn: muziek luisteren vanaf je smartwatch. Dat kunnen eigen muziekbestanden zijn of muziek via een streamingdienst.

17 augustus 2023

Gebruikstips voor je smartwatch

Geef je smartwatch de juiste informatie over jezelf. En gebruik onze tips om het beste uit je smartwatch te halen.

16 augustus 2023

Hoe wij smartwatches testen

We testen smartwatches op onder andere het bijhouden van conditie, smartfuncties en gebruiksgemak.

13 maart 2023

Betalen met je smartwatch

Met veel smartwatches kun je contactloos betalen en smartwatchmerken hebben ook eigen betaaldiensten. Zo zijn er Apple Pay, Garmin Pay en andere betaaldiensten. We vertellen je meer over het contactloos betalen met je smartwatch.

Nieuws | 20 februari 2023

Namaak-smartwatches vol privacyproblemen

Goedkope namaak-smartwatches hebben ernstige privacyproblemen. Dit blijkt uit onderzoek van Which?. Volgens deze Britse consumentenorganisatie verzamelen de horloges meer persoonlijke informatie dan nodig.

2022

19 december 2022
19 december 2022
19 december 2022
19 december 2022
29 november 2022

Navigeren met je smartwatch

Navigeren is soms prettiger op je pols. Bijvoorbeeld als je van de bushalte naar een restaurant in de binnenstad loopt. Je hoeft dan niet telkens te stoppen om op je telefoon te kijken.

16 november 2022

Bellen met je smartwatch

Smartwatches geven vaak een melding als je wordt gebeld. Maar je kunt niet op alle horloges een telefoongesprek aannemen. Het gesprek voeren via het horloge en zelf een oproep plaatsen, kan op nog minder modellen.

Eerste indruk | 19 september 2022

Apple Watch Series 8

Nieuw in de Apple Watch Series 8 zijn een polstemperatuursensor en crashdetectie. De temperatuursensor wordt gebruikt voor het bijhouden van je menstruatiecyclus. De crashdetectie schakelt hulp in na een auto-ongeluk. Het horloge is flink duurder dan het model van vorig jaar.

5 augustus 2022

Bloeddruk meten met slim horloge

Slimme horloges krijgen steeds meer functies. Zo is het nu mogelijk om je bloeddruk te meten met de Samsung Galaxy Watch4. Maar hoe werkt deze functie precies? En geeft de meting wel een goede indicatie?

22 februari 2022

Smartwatches met 4G

Er komen steeds meer smartwatches met 4G (of LTE) op de markt. Wat kun je er precies mee?

Test | 19 januari 2022

Smartwatches: goede merken

Zo’n 2200 consumenten deden mee ons aan panelonderzoek over smartwatches. Daarbij kijken we onder meer naar tevredenheid, defecten en mankementen. Wat is het beste smartwatch merk?

2021

29 december 2021

Check je gezondheid op je pols

Ook als je niet (fanatiek) sport, kan een smartwatch wat betekenen voor je gezondheid. En dat gaat veel verder dan stappen tellen. Wij geven je een overzicht van de mogelijkheden.

2 december 2021

Smartwatch kiezen die past bij jouw levensstijl

Smartwatches kun je gebruiken voor verschillende doeleinden. Zo is de ene smartwatch beter geschikt voor de fanatieke sporter en is de ander meer bedoeld voor alledaags gebruik.

Eerste indruk | 20 oktober 2021

Apple Watch Series 7 GPS: eerste indruk

Er zitten geen nieuwe gezondheidsfuncties op de Apple Watch Series 7. En hij is ook niet sneller. Wat is er dan wel nieuw?


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in