icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van energieleverancier Frank Energie


Frank Energie energieleverancier

Totaalscore

6 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Financiële afhandeling
6 reviews

Eva

29 maart 2024

Via Independer afgesloten. Maar in de app van Frank lijk ik iedere maand niet alles te hebben verbruikt en geld terug te moeten krijgen. Ik heb ook namelijk ook niet veel verbruikt. Toch ongelooflijke naheffing gekregen omdat in de app volgens hen dynamische prijzen staan?


Cis

3 januari 2024

De incasso ging al lastig. NA dat ik incasso toestemming had verzonden, kreeg ik bericht dat Frank Energie 250 euro borg wilden, omdat ik een verhoogd risico zou zijn. Schandalig! En nu maar hopen dat mijn stopzetting incasso goed verwerkt wordt. Heb overstap naar Fran Energie stopgezet, hopelijk verwerken ze dat ook goed. Nooit meer.


M te O

10 november 2023

*** pure misleiding door Frank energie *** Frank Energie stuurt mijn laadpaal aan. Het zogenoemde "slim laden" Omdat ik hier geen invloed op heb en u aangeeft dat "frank" het meest gunstige moment uitkiest voor het laden Mag ik ervanuit gaan dat dit ook voor mij het meest gunstige moment is. Nu blijkt dit niet zo te zijn, Frank Energie laadt nu op het meest dure moment van de dag. Dit is aanwijsbaar geconstateerd, dit heb ik met Frank Energie willen oplossen of er wellicht een fout is gemaakt waardoor ik benadeeld ben. Helaas blijkt dat Frank Energie hier een bewuste keuze maakt om de consument te misleiden. Men verwijst naar de hun voorwaarden. Echt beneden alle pijl!!! het betreft misleiding door Frank Energie enkel.


John Claessens

22 mei 2023

Ik ben sinds december klant bij Frank (het is nu eind mei). Alleen van december hebben we een factuur ontvangen en een afschrift. Ik blijf hen maar mailen (het is heel vervelend dat ze geen telefoonnummer hebben), waarop zij blijven zeggen dat ze achterlopen met de facturering. Ik ben erg bang dat straks alle facturen in één keer worden afgeschreven, en dat geld heb ik niet zomaar liggen. Ik heb ook nog steeds geen toegang tot hun app, waardoor ik totaal niet kan inschatten wat onze kosten zijn. Hierover heb ik al minstens 4 keer gemaild, maar ik word niet verdergeholpen. Ten slotte is het kwalijk dat we pas hoorden over de facturatieproblemen toen we hier zelf over begonnen, er kwam geen informatie vanuit hen. Ik ben inmiddels een ontevreden klant en ga zsm overstappen. Ik zou Frank niet aanraden.


frank

5 mei 2023

Blijkt groot verschil te zijn tussen de doorgegeven totale kosten per dag in de app en de uiteindelijke afrekening. (verschil is rond de 30%!) Heb geprobeerd opheldering te krijgen maar antwoorden roepen steeds meer vragen op. Ben zeker op het verkeerde been gezet want ik rekende op volledige transparantie. Niet dus helaas.