! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Koptelefoons vergelijken

Laatste update van de test: 10 juni 2021

Vind de koptelefoon die bij je past. Draadloos of niet? Over, in, of op het oor? We helpen je kiezen.

Koptelefoons getest

We testen regelmatig nieuwe bedrade en draadloze koptelefoons van merken als Sony, JBL, Sennheiser, Bose en Skullcandy. We testen de geluidskwaliteit, ook van specifiek geluid als stemgeluid, pop en- jazzmuziek. Natuurlijk is draagcomfort belangrijk. En een draadloze koptelefoon heeft bij voorkeur een goede accuduur. 

Lees meer

Keuzehulp

183  resultaten
Sorteer op
18 van de 183 producten getoond

Koptelefoon kopen

De beste koptelefoon is er een die bij jou past. Koop je een draadloze koptelefoon of koptelefoon met snoer? En hoe wil je hem dragen? Daarnaast moet het geluid natuurlijk prettig zijn. Bij ons vergelijk je koptelefoons, zodat je de beste koopt.

Koptelefoons vergelijken

Vergelijk de koptelefoons van onder andere Sony, Bose, Beats, Skullcandy en Sennheiser op geluidskwaliteit en draagcomfort en kijk welke draadloze koptelefoon de langste accuduur heeft. Er zijn koptelefoons die je op het oor of over het oor plaatst, of 'oortjes' voor in je oor. Je kunt zelfs een koptelefoon kopen die geluid via je botten naar je binnenoor geleidt. En wil je niets meer van de omgeving horen, kijk dan naar een noice canceling koptelefoon.