icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Aon Direct-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een Aon Direct-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de Aon Direct-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een Aon Direct-doorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

Contactgegevens Aon Direct

 • Telefoonnummer:
  071 - 364 35 01
 • E-mail:
 • Website:
  https://www.aonverzekeringen.nl/nl-NL/verzekeringen/autoverzekering
 • Adres:

  Postbus 1919
  3000 BX Rotterdam

Aon Direct-doorlopende reisverzekering opzeggen

Aon Direct-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van Aon Direct.

Over Aon Direct

Aon Direct is onderdeel van Aon Verzekeringen en treedt op als verzekeringsmakelaar (tussenpersoon) voor de klant. In Nederland heeft Aon 10 vestigingen met 1.900 medewerkers, wereldwijd stelt de verzekeraar een van de grootste financiele dienstverleners ter wereld.

Het bedrijf maakt deel uit van het Engelse concern Aon plc. De reisverzekeringen van Aon zijn alleen online afsluitbaar.

Aon Direct biedt ook nog particuliere verzekeringen aan op het gebied van vervoer (auto en caravan), wonen (inboedel- en opstal), aansprakelijkheid, rechtsbijstand, bruiloft en reizen (doorlopende reispolis).

 

Contactgegevens Aon Direct

Telefoon (071) 364 3501
E-mail info@aondirect.nl
Adres Postbus 1919
3000 BX Rotterdam

 

Over Aon Direct reisverzekering

Aon Direct is onderdeel van Aon Verzekeringen en treedt op als verzekeringsmakelaar (tussenpersoon) voor de klant. In Nederland heeft Aon 10 vestigingen met 1.900 medewerkers, wereldwijd stelt de verzekeraar een van de grootste financiele dienstverleners ter wereld. Het bedrijf maakt deel uit van het Engelse concern Aon plc. De autoverzekeringen van Aon zijn alleen online afsluitbaar. Aon Direct biedt ook nog particuliere verzekeringen aan op het gebied van vervoer (auto en caravan), wonen (inboedel- en opstal), aansprakelijkheid, rechtsbijstand, bruiloft en reizen (doorlopende reispolis).