icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

SNS Bank-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een SNS Bank-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de SNS Bank-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een SNS Bank-doorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

Contactgegevens SNS Bank

 • Telefoonnummer:
  030 - 633 30 00
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.sns.nl
 • Adres:

  Postbus 1600
  3500 BP Utrecht

SNS Bank-doorlopende reisverzekering opzeggen

SNS Bank-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van SNS Bank.

Contactgegevens reisverzekering SNS 

Telefoon (0900) 1850
Online Contact
Adres Antwoordnummer 80
9400 VB Assen

 

Over SNS Bank reisverzekering

SNS bestaat sinds 2002 en richt zich als financiële dienstverlener zowel op verzekeren als bankieren. SNS is onderdeel van de beursgenoteerde financiële dienstverlener SNS Reaal.

SNS biedt particuliere verzekeringen voor reizen, ongevallen, aansprakelijkheid, uitvaart, inboedel- en opstal en op het gebied van rechtsbijstand. Daarnaast kun je bij de bank terecht voor een hypotheek en financiële producten op het gebied van sparen, beleggen, lenen en pensioen.