icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

ASR-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een ASR-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de ASR-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een ASR-doorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

ASR-doorlopende reisverzekering opzeggen

ASR-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van ASR.

Contactgegevens reisverzekering ING

Telefoon (030) 278 08 08
Contact Online
Website https://www.asr.nl