icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

FBTO-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een FBTO-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de FBTO-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een FBTO-doorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

Contactgegevens FBTO

 • Telefoonnummer:
  058 - 234 56 78
 • E-mail:
 • Website:
  https://www.fbto.nl/
 • Adres:

  Postbus 318
  8901 BC Leeuwarden

FBTO-doorlopende reisverzekering opzeggen

FBTO-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van FBTO.

Over FBTO reisverzekering

FBTO bestaat sinds 1956 en is een van de grootste internetverzekeraars van Nederland met ruim 850.000 klanten. FBTO streeft naar eenvoudige verzekeringsoplossingen voor particulieren en staat ook via social media en apps met klanten in contact.

De verzekeraar is onderdeel van Achmea, de grootste verzekeringsgroep in Nederland, evenals Interpolis, Zilveren Kruis Achmea en Avero Achmea.

FBTO biedt particuliere verzekeringen aan voor de auto, zorg, rechtsbijstand, aansprakelijkheid, ongevallen, overlijdensrisico, wonen, reizen, aanhangwagen, inboedel, boot, buitenshuis, annulering, motor, opstal en huisdieren.