icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

ABN Amro-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een ABN Amro-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de Kruidvat-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een ABN Amrodoorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

Contactgegevens ABN Amro

 • Telefoonnummer:
  (0900) - 00 24 (€0,10 per minuut, starttarief €0,05 plus gebruikelijke belkosten)
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.abnamro.nl
 • Adres:

  Gustav Mahlerlaan 10
  1082 PP Amsterdam

Reisverzekeringen vergelijken

 • Ruim 50 reisverzekeringen grondig getest
 • Zie welke voor jou de beste is
 • Bespaar direct
Start

ABN Amro-doorlopende reisverzekering opzeggen

ABN Amro-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van ABN Amro.

Over ABN AMRO

ABN Amro richt zich als financiële dienstverlener zowel op verzekeren als bankieren. ABN Amro biedt particuliere verzekeringen voor onder meer reizen, de auto, de inboedel en opstal, uitvaart- en nabestaandenverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Daarnaast kun je bij de bank terecht voor een hypotheek en financiële producten op het gebied van sparen, beleggen, lenen en pensioen.

Contactgegevens ABN AMRO

Telefoon 0900 - 00 24 (€0,10 per minuut plus gebruikelijke belkosten)
Online Contact
Adres Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam

Over ABN Amro reisverzekering

ABN Amro is in 1991 ontstaan vanuit een fusie en is een financiele dienstverlener. ABN Amro richt zich op particuliere en zakelijke klanten in Nederland en daarbuiten met verzekeringen en financiele producten als bankieren, sparen, hypotheken, beleggen en lenen. ABN Amro Verzekeringen is sinds 2003 onderdeel van Delta Lloyd Groep. ABN Amro heeft particuliere verzekeringsproducten voor reizen, auto, wonen, studenten, leven en vermogen. Daarnaast zijn er zakelijke verzekeringen voor starters, ZZP’ers, verenigingen of stichtingen en meer of minder vermogende bedrijven