icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Lancyr-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een Lancyr-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de Lancyr-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een Lancyr-doorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

Contactgegevens Lancyr

 • Telefoonnummer:
  088 - 020 45 25
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.lancyr.nl
 • Adres:

  De Ruijterkade 112
  1011 AB Amsterdam


   

Lancyr-doorlopende reisverzekering opzeggen

Lancyr-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van Lancyr.

Over Lancyr reisverzekering

Lancyr Verzekeringen is een tussenpersoon en onderhandelt over financiele producten bij grote verzekeraars en om voordelig verzekeringen en hypotheken aan te kunnen bieden. Producten afsluiten kan online of via een adviseur. Via Lancyr kun je hypotheken afsluiten en particuliere verzekeringsproducten voor wonen, vervoer, zorg, recreatie en persoonlijke verzekeringen op het gebied van uitvaart, rechtsbijstand en aansprakelijkheid.