icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Unigarant-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een Unigarant-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de Unigarant-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een Unigarant-doorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

Contactgegevens Unigarant

 • Telefoonnummer:
  0528 - 29 99 99
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.unigarant.nl
 • Adres:

  Postbus 50.000
  7900 RP Hoogeveen

Unigarant-doorlopende reisverzekering opzeggen

Unigarant-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van Unigarant.

Contactgegevens Unigarant Verzekeringen

Telefoon (0528) 299 999
E-mail vraag@unigarant.nl

Over Unigarant reisverzekering

Unigarant is opgericht in 1972 en is onderdeel van de ANWB. Verzekeringen kunnen online of via een tussenpersoon worden afgesloten. Unigarant biedt Vriendendekking voor de reisverzekering: wanneer tijdens je reis een goede vriend overlijdt, dan worden de onkosten vergoed (zoals de terugreis).

Unigarant heeft verzekeringen voor motorrijtuigen, fietsen, scootmobiels, (zaken)reizen, mobiele apparatuur, hobby en sport en biedt daarnaast pakketverzekeringen aan.