icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Univé-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een Univé-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de Univé-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een Univé-doorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

Contactgegevens Univé

Univé-doorlopende reisverzekering opzeggen

Univé-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van Univé.

Contactgegevens Univé Verzekeringen

Telefoon (072) 527 5 95
E-mail info@unive.nl
Adres Univé Verzekeringen
Postbus 25030
5600 RS Eindhoven

Over Univé reisverzekering

Unive is een verzekeringsorganisatie die werkt als vereniging zonder winstoogmerk en de leden centraal stelt. In 1991 is de huidige groep ontstaan met vestigingen verspreid over heel Nederland en met in totaal ongeveer 1,7 miljoen verzekerden.

Unive biedt schade-, zorg- en levensverzekeringen aan en financiele diensten en hypotheken. Particuliere verzekeringen zijn er op het gebied van gezondheid, vervoer, vrije tijd, wonen, recht, pensioen, lijfrente en uitvaart. Voor zakelijke klanten zijn er verzekeringen speciaal voor starters, ZZP-ers, MKB-ers en agrariërs.