icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Allianz-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een Allianz-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de Allianz-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een Allianz-doorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

Contactgegevens Allianz

 • Telefoonnummer:
  010 - 454 19 11
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.allianz.nl
 • Adres:

  Postbus 64
  3000 AB Rotterdam

Allianz-doorlopende reisverzekering opzeggen

Allianz-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van Allianz.

Over Allianz reisverzekering

Allianz is een financiele dienstverlener die in 1999 is ontstaan na fusie van Royal Nederland en Zwolsche Algemeene. De onderneming houdt zich bezig met schade- en levensverzekeringen en vermogensbeheer. Allianz Nederland is onderdeel van Allianz Group, een van de grootste financiele instellingen ter wereld. Allianz Nederland biedt particuliere verzekeringen aan voor auto's, inboedel- en opstal, rechtsbijstand, reizen, ongevallen. Ook kun je hier terecht voor hypotheken, lijfrentes en pensioenproducten.