icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

InShared-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een InShared-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de InShared-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een InShared-doorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

Contactgegevens InShared

 • Telefoonnummer:
  geen (contact via chat/e-mail)
 • E-mail:
 • Website:
  https://www.inshared.nl
 • Adres:

  Postbus 408
  3830 AL Leusden

InShared-doorlopende reisverzekering opzeggen

InShared-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van InShared.

Contactgegevens reisverzekering InShared

Contact Inshared

 

Over InShared reisverzekering

InShared valt onder Achmea Schadeverzekeringen en is een volledige online verzekeraar. Inshared was een van de laatste autoverzekeraars zonder bonus-malussysteem, maar voerde eind 2014 alsnog een bonus-malusladder in. Daarnaast is er een eigen systeem met beloningspunten. Verzekerden krijgen een jaarbeloning na afloop van elk verzekeringsjaar (rond eind april), afhankelijk van onder andere de schadelast en schadebeperkende maatregelen door de verzekerde.

InShared heeft diverse schadeverzekeringen, op het gebied van de auto, motor, brommer, caravan, wonen, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, ongevallen, reizen en dieren.