icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Centraal Beheer reisverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
centraal-beheer-achmea

Centraal Beheer-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een Centraal Beheer-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de Centraal Beheer-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een Centraal Beheer-doorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

Contactgegevens Centraal Beheer

 • Telefoonnummer:
  055 - 579 8000
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.centraalbeheer.nl
 • Adres:

  Postbus 9150
  7300 HZ Apeldoorn

Centraal Beheer-doorlopende reisverzekering opzeggen

Centraal Beheer-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van Centraal Beheer.

Over Centraal Beheer reisverzekering

Verzekeringsmaatschappij Centraal Beheer is opgericht in 1920 en is bekend van de campagne 'Even Apeldoorn bellen'. Centraal Beheer is een van de grootste verzekeraars in Nederland, evenals Interpolis, Zilveren Kruis en FBTO. De verzekeraar biedt pensioen-, levens- en schadeverzekeringen aan en financiele diensten voor particulieren, werknemers en bedrijven. Ook biedt Centraal Beheer administratieve dienstverlening en hulpverlening bij schade en risicomanagement.