icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Check de Vlucht Claim Service |

Compensatie tot €600 per persoon.

VluchtClaimService

Archief Virusscanners

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Virusscanners.


2017

7 juli 2017

Sms-abonnement via frauduleuze Android-apps

Last van dure sms-diensten door foute apps in de Google Play Store? Bekijk ook onze tips voor veilig smartphone-gebruik

Nieuws | 31 mei 2017

Grote prijsverschillen in softwarepakketten

Door prijzen te vergelijken kunnen consumenten tientallen euro’s per jaar besparen op antivirus- en kantoorpakketten. Dit blijkt uit een prijspeiling van de Consumentenbond. Gespecialiseerde software-websites zijn vaak het goedkoopst.

11 mei 2017

Goedkope virusscanner en Office-pakket

Wij zochten uit waar je goedkope antivirus en Office-software kunt kopen. Door slim te shoppen, bijvoorbeeld in het buitenland, bespaar je al snel tientallen euro’s per jaar.

16 februari 2017

Virusscanner via internetprovider

Veel internetproviders bieden een virusscanner. Soms inbegrepen in het maandbedrag, soms moet je er extra voor betalen. Welke opties zijn er en is het een verstandige keuze?

2016

18 november 2016

Je rechten als je een virusscanner online koopt

Als je een aankoop via internet of telefonisch (koop op afstand) hebt gedaan, geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Als je spijt krijgt van je aankoop kun je die binnen deze termijn zonder opgaaf van reden ongedaan maken.

Nieuws | 8 november 2016

Alles over veilig internetten met pc en smartphone

Het boek Veilig online bevat praktische tips en adviezen om je digitale apparaten te beschermen, trucs van internetcriminelen te herkennen en problemen te voorkomen.

Nieuws | 4 november 2016

Nieuwe phishingquiz online

Phishingmails worden gevaarlijker en steeds lastiger te herkennen. Om consumenten te wapenen tegen dit soort kwaadaardige mails, lanceert de Consumentenbond een nieuwe phishingquiz.

28 april 2016

Klacht kenbaar maken bij verkoper van virusscanner

Ben je niet goed behandeld door een verkoper? Of houdt een bedrijf zich niet aan de afspraken? Leg dan eerst in een gesprek de klacht voor aan de verkoper.

28 april 2016

Klachtenbrief schrijven aan verkoper van virusscanner

Heb je een klacht over een winkel of bedrijf en ben je er in een eventueel gesprek niet uitgekomen? Stel dan in een brief de verkoper in gebreke vanwege niet nagekomen afspraken.

28 april 2016

Klacht voorleggen aan Geschillencommissie

Heb je een verkoper in gebreke gesteld per brief en na 4 weken nog geen reactie ontvangen? Of is je klacht niet naar tevredenheid afgehandeld? Dan kun je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie.

28 april 2016

Virusscanner retourneren of ruilen

Als je iets in een winkel hebt gekocht is het wettelijk gezien zo: koop is koop. Ga in gesprek met de winkelier en kijk of je er samen uit kunt komen als je spijt hebt van een aankoop. Als je je aankoop online, telefonisch of aan de deur hebt gedaan geldt er een wettelijke bedenktijd van 14 dagen.

28 april 2016

Virus verwijderen

Voorkomen is beter dan genezen. Maar wat doe je als een computer toch besmet raakt met een virus?

28 april 2016

Hoe wij virusscanners testen

Lees hoe wij de verschillende virusscanners vergelijken en tot onze testresultaten komen.

8 april 2016

Archief Virusscanners

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Virusscanners.

8 april 2016

Virusscanner kopen: waar let je op?

Je wilt natuurlijk goed beschermd zijn tegen de gevaren op internet. Een virusscanner is dan een goede stap richting veilig gebruik. Maar welke virusscanner is goed en is een betaalde versie altijd nodig? Hier moet je op letten bij de aanschaf.

8 april 2016

Gebruikstips voor je virusscanner

Voorkomen is beter dan genezen, dus je installeert een virusscanner. Maar hoe zorg je voor een maximale beveiliging? En wat doe je als er toch een virus op je computer staat? Met deze tips bescherm je je beter tegen digitale gevaren.

8 april 2016

Haal je recht

Gaat er iets mis na aankoop van virusscanner? Heb je een probleem met de (web)winkel? Weet wat je rechten zijn en haal je gelijk. Wij helpen je graag verder bij kwesties over aankoop, garantie en voorwaarden.

Nieuws | 3 maart 2016

Virusscanners McAfee en Panda beschermen onvoldoende

Niet alle betaalde virusscanners beschermen een computer goed, blijkt uit een onderzoek van de Consumentenbond.

2015

24 november 2015

Vul je virusscanner aan met extra software

Een virusscanner houdt helaas niet alles tegen. Extra beveiligingssoftware kan dan nuttig zijn om je computer schoon te houden.

Eerste indruk | 4 september 2015

Eset Malware Removal Service

Sinds enkele maanden biedt Eset, de maker van antivirussoftware, een Removal Service aan voor €45. Met deze service heb je volgens het bedrijf binnen 24 uur een virusvrije, optimaal presterende pc. We nemen de proef op de som.


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in