icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Activity Trackers: goede merken

Test
|
Ongeveer 1100 consumenten deden mee aan ons onderzoek over activity trackers. We onderzochten de tevredenheid, loyaliteit, en de prijs-kwaliteitverhouding. Wat is het beste merk activity tracker?
Wouter Rensink_S

Wouter Rensink   Expert activity trackersBijgewerkt op:22 december 2022

Activity tracker buiten

3 highlights uit de test

 1. 1
  Gebruiksgemak

  Een ander merk activity tracker, dat kan best even wennen zijn. Daarom is het goed om te zien welke merken gemakkelijk te gebruiken zijn. We tonen je de scores van alle onderzochte merken.

 2. 2
  Merkentrouw

  Het is een veelzeggend signaal: mensen die hierna zeker weer een activity tracker van hetzelfde merk willen. Ons onderzoek laat zien welke merken de meest trouwe klanten hebben. Ook lees je voor welke merken dit niet geldt.

 3. 3
  Prijs-kwaliteitverhouding

  Activity trackers zijn er in verschillende prijscategorieën. Van minder dan €25 tot veel meer dan €100. Uit ons onderzoek blijkt dat de prijs-kwaliteitverhouding tussen de merken flink verschilt. Wij laten je zien welke merken de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben.

Welke merken hebben we vergeleken?

 • Fitbit
 • Garmin
 • HUAWEI
 • Samsung
 • Xiaomi

Conclusie

In het algemeen zijn de gebruikers meer tevreden met … dan met . De tabel geeft aan welk deel van de gebruikers zeer tevreden zijn. De verschillende merken …. 

Er is wel een opvallend verschil met ... . Van de ondervraagden die een … hebben in plaats van een …, is een veel groter deel tevreden.

Benieuwd naar de testresultaten?

Word lid en krijg direct toegang tot alle testresultaten van onze experts.

Probeer 7 dagen gratis

Heb je al het juiste lidmaatschap? Log dan in

Arrow_Blue