! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief Alles-in-1-providers

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Alles-in-1-providers.


2021

Eerste indruk | 4 september 2021

Ziggo SmartWifi pods

Soms is het modem van Ziggo niet krachtig genoeg om het hele huis van wifi te voorzien. Om dit op te lossen levert Ziggo een of meerdere SmartWifi-pods.

3 augustus 2021

Ziggo stopt met analoge radio

Ziggo stopt met de doorgifte van analoge radio. Deze afbouw is inmiddels begonnen en moet eind 2021 gereed zijn. Ontvangst van digitale radio blijft wel gewoon mogelijk. Hoe schakel je om en wat zijn alternatieven?

25 mei 2021

Glasvezel aansluiten in huis

Veel mensen weten niet dat glasvezel maar tot de meterkast wordt aangelegd, als je kiest voor een abonnement. Dat betekent dat je niet automatisch overal in je woning supersnel internet hebt. Hoe krijg je dit wel?

19 mei 2021

De beste glasvezel-provider

Elke maand delen ruim 7500 consumenten de ervaringen met hun alles-in-1-provider met ons. Welke glasvezel-provider scoort het beste in het tweede kwartaal van 2021?

Test | 19 mei 2021

Flinke prijsverschillen 'internet only'

Jaarlijks verhogen providers de prijzen van vast internet. In mei inventariseerden we de prijzen van vast internet. Bij wie kun je terecht voor voordelige 'internet only'-abonnementen?

Eerste indruk | 18 februari 2021

KPN Box 12

De KPN Box 12 is het nieuwste modem van KPN. Sinds halverwege 2020 wordt het internetkastje bij klanten geïnstalleerd. Wij vervingen onze Experia Box v10 modem voor deze Box 12. Zijn we tevreden?

19 januari 2021

Onderzoek glasvezelinternet

Glasvezelinternet kan uitkomst bieden, maar de aanleg en aansluiting ervan gaat niet zonder problemen. Zo blijkt uit ons panelonderzoek.

2020

29 oktober 2020

10 oplossingen voor internetstoringen

Werkt je wifi niet zoals verwacht of heb je last van storend internet? We geven je 10 veelvoorkomende oorzaken van storingen én oplossingen om je wifi te versterken.

Eerste indruk | 28 september 2020

Freedom Internet

Freedom internet is een nieuwe provider voor internet- en tv-abonnementen. Waarin onderscheidt Freedom Internet zich van andere providers en voor wie is de aanbieder interessant?

24 september 2020

Gigabit internet: hoge snelheid

Internetproviders leveren gigabit-internet zodat je al ‘klaar bent voor de toekomst’. Maar hoeveel sneller is het echt en heb je er nu al wat aan?

Eerste indruk | 18 september 2020

TheaterThuis

Theater- en cabaretvoorstellingen thuis kijken kan via TheaterThuis, een nieuwe online streamingsdienst. TheaterThuis kun je onbeperkt gebruiken op verschillende apparaten voor €9,95 per maand. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

9 september 2020

Mesh-wifi van de providers

Heb je traag wifi op bepaalde plekken in huis? Providers bieden een oplossing in de vorm van een mesh-wifi-zender.

30 juli 2020

KPN versus Ziggo

KPN en Ziggo zijn de grootste aanbieders van vast internet, bellen en tv. Wat zijn de verschillen?

21 juli 2020

Consumentenbond Providermonitor: doe mee

De Providermonitor is gebaseerd op ervaringen van consumenten met providers. En we zijn benieuwd naar jouw ervaring! Meld je aan en help niet alleen ons, maar ook andere consumenten.

Eerste indruk | 21 juli 2020

Ziggo GO app voor tv

Televisie kijken via een app op je tv? Vanaf nu is dat mogelijk bij Ziggo met de Ziggo GO app voor Android TV of Apple TV. Dat kan handig zijn, want het scheelt weer kabels en een extra kastje in huis. Wij probeerde de apps uit.

14 juli 2020

8 vragen over de macht van KPN en VodafoneZiggo

KPN en VodafoneZiggo maken de dienst uit op de markt voor breedbandinternet. Wat betekent dit duopolie voor de consument?

15 juni 2020

E-mailadres bij overstap provider

Mensen met een provider e-mailadres, stappen vaak niet over naar een andere provider. Ze zijn bang om al hun e-mails kwijt te raken. Maar: je hebt meer rechten en mogelijkheden dan je waarschijnlijk denkt. We zetten ze hier op een rij.

Eerste indruk | 12 mei 2020

Google Meet

Google Meet is tot september gratis te gebruiken voor iedereen met een Google-account. Google Meet is geschikt voor beeldbellen met groepen tot 100 personen.

6 mei 2020

Prijsverhoging providers 2021 - wat kun je doen?

Veel aanbieders van internet en tv verhogen rond juli 2021 de tarieven. Mag dat zomaar? Wat kun je doen? En wat zijn alternatieven?

23 april 2020

Gratis videobellen

De plussen en minnen van de belangrijkste videobel-apps op een rij.


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in