icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief Alles-in-1-providers

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Alles-in-1-providers.


2024

29 januari 2024

Voordelig internet

Voor een vlotte internetverbinding ben je al snel een paar tientjes per maand kwijt. Providers verhogen de prijzen jaarlijks. Glasvezel internet is duurder dan dsl. Welke providers bieden voordelig internet? 

29 januari 2024

Glasvezel check

In heel Nederland wordt er volop glasvezel aangelegd. Bekijk of glasvezel internet beschikbaar is op jouw adres.

2023

Nieuws | 22 maart 2023

Internet, tv en bellen veel duurder

Internetten, bellen en tv kijken zijn de afgelopen maanden flink duurder geworden. T-Mobile deed er 8,6% bovenop en Ziggo volgt op 1 juli met gemiddeld 8,5%.

10 februari 2023

KPN vervangt koper voor glasvezel

KPN is druk bezig met de aanleg van glasvezel. Het glasvezelnetwerk moet het kopernetwerk vervangen. Vanaf 22 februari 2023 gaat de koperlijn uit op plaatsen waar glasvezel ligt. Waarom gebeurt dit en wat moet je weten over glasvezel?

2022

Eerste indruk | 16 september 2022

Ziggo Next Mini

De Ziggo Next Mini kan beeld in 4k afspelen en is eenvoudig te bedienen. Hij is bovendien behoorlijk zuinig.

4 juli 2022

Tv kijken via internet

Kies je wel of niet voor een tv-pakket via de provider? Het aanbod aan streamingdiensten is de afgelopen jaren flink uitgebreid. We zetten de alternatieven voor reguliere tv voor je op een rij.

21 juni 2022

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

Traag internet kan erg vervelend zijn. Maar welke internetsnelheid heb je nodig? Dat hangt af van je gebruik.

2021

25 oktober 2021

Vrije modemkeuze

Als consument mag je vanaf begin 2022 een ander modem gebruiken dan dat van je eigen internetprovider. De Autoriteit Consument & Markt heeft hiervoor nieuwe regels opgesteld. Deze gaan eind januari in. Je kunt hierdoor als consument kiezen voor een uitgebreider of beter modem. Maar weet wel waar je aan begint. Je bent zelf verantwoordelijk voor de installatie en onderhoud.

Eerste indruk | 4 september 2021

Ziggo SmartWifi pods

Soms is het modem van Ziggo niet krachtig genoeg om het hele huis van wifi te voorzien. Om dit op te lossen levert Ziggo een of meerdere SmartWifi-pods.

3 augustus 2021

Ziggo stopt met analoge radio

Ziggo stopt met de doorgifte van analoge radio. Deze afbouw is inmiddels begonnen en is naar verwachting in het eerste kwartaal van 2022 gereed. Ontvangst van digitale radio blijft wel gewoon mogelijk. Hoe schakel je om en wat zijn alternatieven?

25 mei 2021

Glasvezel aansluiten in huis

Veel mensen weten niet dat glasvezel maar tot de meterkast wordt aangelegd, als je kiest voor een abonnement. Dat betekent dat je niet automatisch overal in je woning supersnel internet hebt. Hoe krijg je dit wel?

19 mei 2021

De beste glasvezelprovider

Elk kwartaal delen ruim 10.000 consumenten de ervaringen met hun internetaanbieder in onze Providermonitor.

Test | 19 mei 2021

Flinke prijsverschillen internet

Bij welke internetproviders kun je terecht voor goedkope internetabonnementen?

Eerste indruk | 18 februari 2021

KPN Box 12

De KPN Box 12 is het nieuwste modem van KPN. Sinds halverwege 2020 wordt het internetkastje bij klanten geïnstalleerd. Wij vervingen onze Experia Box v10 modem voor deze Box 12. Zijn we tevreden?

19 januari 2021

Onderzoek glasvezelinternet

Glasvezelinternet kan uitkomst bieden, maar de aanleg en aansluiting ervan gaat niet zonder problemen. Zo blijkt uit ons panelonderzoek.

2020

29 oktober 2020

10 oplossingen voor internetstoringen

Werkt je wifi niet zoals verwacht of heb je last van storend internet? We geven je 10 veelvoorkomende oorzaken van storingen én oplossingen om je wifi te versterken.

Eerste indruk | 28 september 2020

Freedom Internet

Freedom internet is een nieuwe provider voor internet- en tv-abonnementen. Waarin onderscheidt Freedom Internet zich van andere providers en voor wie is de aanbieder interessant?

24 september 2020

Gigabit internet: hoge snelheid

Internetproviders leveren gigabit-internet zodat je al ‘klaar bent voor de toekomst’. Maar hoeveel sneller is het echt en heb je er nu al wat aan?

Eerste indruk | 18 september 2020

TheaterThuis

Theater- en cabaretvoorstellingen thuis kijken kan via TheaterThuis, een nieuwe online streamingsdienst. TheaterThuis kun je onbeperkt gebruiken op verschillende apparaten voor €9,95 per maand. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in