icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Ditzo-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een Ditzo-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de Ditzo-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een Ditzo-doorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

Ditzo-doorlopende reisverzekering opzeggen

Ditzo-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van Ditzo.

Over Ditzo

Voor veel mensen is verzekeren een noodzakelijk kwaad. Iets waar je je eigenlijk liever niet mee bezig houdt. Daarom wil Ditzo je het niet onnodig moeilijk maken.

Ditzo biedt je verzekeringen die zijn toegespitst op wat je echt nodig hebt. Verzekeringen die je aan kunt passen wanneer het jou uitkomt. Met begrijpelijke voorwaarden en eerlijke premies.

 

Contactgegevens Ditzo

Telefoon (030) 699 7930
Online Contact
Adres Postbus 1059
3700 BB Zeist