icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
tv-internet-bellen-graphic

Vergelijk providers

Vergelijk providers op internetsnelheid, tv-aanbod en prijs. En check of je kunt besparen. Stap je nu over, dan krijg je €10 korting.

Vergelijk providers

Glasvezel check op jouw postcode

In heel Nederland wordt er volop glasvezel aangelegd. Bekijk of glasvezel internet beschikbaar is op jouw adres. Met een postcode check zie je welke aanbieders er zijn op jouw adres. 
Stefan Vrijdag_S

Stefan Vrijdag   Expert internetBijgewerkt op:26 juni 2024

glasvezel

Glasvezel check op jouw postcode

In onze vergelijker zie je direct of er glasvezel beschikbaar is op jouw adres. Als je klikt op vergelijken kom je op een pagina met een postcodechecker. Als er glasvezel beschikbaar is op jouw adres dan kun je meestal kiezen uit de volgende landelijke aanbieders: KPN, T-Mobile, Youfone, Budget Alles-in-1, Online.nl, Delta, Freedom Internet en Solcon. 

Glasvezel checken bij aanbieders netwerken 

Met een postcodechecker kun je zelf controleren of er glasvezel beschikbaar is op jouw adres. Doe de check bij de volgende glasvezel netwerkaanbieders:

Er ligt nog geen glasvezel: wat nu?

Zoek eerst uit of er al plannen zijn om glasvezel aan te leggen in jouw wijk. Informeer bij glasvezelaanbieders. Er zijn in Nederland meerdere partijen die glasvezel aanleggen. In het grootste deel van Nederland legt KPN glasvezel aan. Kleinere partijen die dat ook landelijk doen zijn Open Dutch Fiber en Delta Fiber. Er is geen algemene website waarop alle glasvezelactiviteiten van verschillende partijen gebundeld zijn.