icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
tv-internet-bellen-graphic

Vergelijk providers

Vergelijk providers op internetsnelheid, tv-aanbod en prijs. En check of je kunt besparen. Stap je nu over, dan krijg je €10 korting.

Vergelijk providers

Glasvezel check op jouw postcode

In heel Nederland wordt er volop glasvezel aangelegd. Bekijk of glasvezel internet beschikbaar is op jouw adres. Met een postcode check zie je welke aanbieders er zijn op jouw adres. 
Stefan Vrijdag_S

Stefan Vrijdag   Expert internetGepubliceerd op:29 januari 2024

glasvezel

Glasvezel check op jouw postcode

In onze vergelijker zie je direct of er glasvezel beschikbaar is op jouw adres. Als je klikt op vergelijken kom je op een pagina met een postcodechecker. Als er glasvezel beschikbaar is op jouw adres dan kun je meestal kiezen uit de volgende landelijke aanbieders: KPN, T-Mobile, Youfone, Budget Alles-in-1, Online.nl, Freedom Internet en Solcon. We tonen ook het aanbod van regionale internetaanbieders zoals Delta. Het ligt aan je postcode of je kunt kiezen voor internet van deze provider.

Glasvezel checken bij aanbieders 

Met een postcodechecker kun je zelf controleren of er glasvezel beschikbaar is op jouw adres. Doe de check bij de volgende glasvezel aanbieders:

Er ligt nog geen glasvezel: wat nu?

Zoek eerst uit of er al plannen zijn om glasvezel aan te leggen in jouw wijk. Informeer bij glasvezelpartijen. Er zijn in Nederland meerdere commerciële partijen die glasvezel aanleggen en met elkaar concurreren. Er bestaat dus geen algemene website waarop alle glasvezelactiviteiten van verschillende partijen gebundeld zijn.