icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief Printers

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Printers.


2024

Test | 24 januari 2024

Goedkope cartridges

Je kunt een hoop besparen door prijzen te vergelijken van inktcartridges. En je kunt nog meer besparen door klooncartridges te gebruiken. Bij welke winkels ben je het goedkoopst uit?

2023

Nieuws | 26 mei 2023

Cartridges en printers onbruikbaar door HP update

In april en mei gebruikt HP opnieuw een ‘Dynamic security’ update om cartridges van andere merken te blokkeren. Vele HP Officejet printers zijn hierdoor getroffen. Een deel van de printers is zelfs helemaal onbruikbaar. Hoe zit dat? En wat kun je doen?

2022

8 december 2022

HP-printers niet veilig: check voor updates

Er was iets grondig mis met veel HP-printers. In de loop van 2022 heeft HP belangrijke veiligheidsupdates uitgebracht. Advies aan iedereen met een HP-printer: check of deze belangrijke update is geïnstalleerd.

24 augustus 2022
Eerste indruk | 14 juni 2022

Canon Pixma TS705a

De Canon Pixma TS705a kleurenprinter is de opvolger van de TS705. Wat is er nieuw?

Test | 14 april 2022

Beste ecotankprinter

Wij testen regelmatig de nieuwste ecotankprinters. Ook wel bekend als inkttankprinter of smart tank printer. Dit zijn de beste.

30 maart 2022

Scanner van Canon printer werkt niet bij lege cartridge

Scanners van Canonprinters met inktcartridges werken mogelijk niet meer met een een lege cartridge. Dat blijkt uit onze test.

Nieuws | 20 februari 2022

Printers niet veilig genoeg

Je wilt veilig via wifi printen. Maar let op: je wifiprinter is een gewild digitaal doelwit. En je printer is niet optimaal beveiligd. Dat blijkt uit onze test van ruim 90 wifiprinters.

2021

6 december 2021

Windows 11: problemen met printer oplossen

Een update naar Windows 11 levert bij veel mensen printerproblemen op. Overweeg je daarom een nieuwe printer te kopen? Lees eerst onderstaande tips. Je huidige printer kan dan hopelijk nog een tijd mee.

19 november 2021

HP+ smart printen

HP+ is het smart printsysteem van HP. Sommige HP printers zijn alleen verkrijgbaar met deze dienst. Daar zit onder andere een gratis inktabonnement voor 6 maanden bij, een uitgebreide print-app en een printer. Grootste nadeel: je kunt alleen met originele HP-inkt printen.

31 augustus 2021

Diascanners

Met een diascanner kun je de dia’s van vroeger digitaliseren. Met veel van zulke apparaten kun je ook filmrollen en negatieven scannen. Hoe digitaliseer jij je oude beelden?

26 augustus 2021

Levensduur van digitale apparaten

Hoe lang gaat een televisie gemiddeld mee? En na hoeveel jaar vertonen tablets hun eerste mankementen? Ieder jaar vragen we duizenden consumenten naar hun ervaringen met allerlei soorten apparaten.

8 juni 2021

Wat is een inkttankprinter?

Een inkttankprinter werkt niet met cartridges, maar met ingebouwde inkttanks die je vult met inkt uit flesjes. Duur in aanschaf, maar je hoeft niet steeds nieuwe cartridges te kopen.

2020

Nieuws | 3 november 2020

Gratis HP Instant Ink-abonnement stopt

HP stopt per 3 november met de gratis versie van het Instant Ink-abonnement. Vanaf nu betalen abonnees daar €0,99 per maand voor. HP Instant Ink blijft aantrekkelijk voor wie graag met originele cartridges print.

Test | 6 maart 2020

Printers: goede merken

Over welk merk printer zijn gebruikers het meest tevreden? En bij welk merk zie je de meeste mankementen of defecten?

2019

Nieuws | 6 september 2019

Epson-printer XP255 en XP257: stel wachtwoord in

Heb jij de Epson Expression Home XP255-printer? Of broertje XP257? We ontdekten kwetsbaarheden. Dus zet er een goed wachtwoord op.

Nieuws | 18 juli 2019

Brother-printer updaten

Heb je het afgelopen jaar onze Beste Koop alles-in-1-kleurenprinter van Brother gekocht? Dan is het tijd om een update te installeren.

10 juli 2019

Printer kopen: waar let je op?

Een nieuwe printer kopen: je kiest tussen printen in zwart of kleur, voor alles-in-1 of niet. Je kunt letten op mogelijkheden als draadloos en dubbelzijdig printen. Wij helpen je een printer zoeken en kiezen, met oog voor de kwaliteit en de snelheid. En we letten op het belangrijkste: welke printer is het goedkoopst met inkt. 

Nieuws | 2 mei 2019

HP-printers weigeren opnieuw cartridges van andere merken

Duizenden HP Officejet-printers weigeren na een software-update het gebruik van cartridges van andere merken. Wat kun je doen?

8 januari 2019

Printer afdanken

Je printer afdanken? Maak er iemand anders blij mee als hij nog werkt. Is hij kapot? Laat hem dan repareren of lever hem in.


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in