icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Van hypotheek tot verhuisdoos |

Stap voor stap naar je nieuwe huis.

icoon nieuw huis

Archief Printers

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Printers.


2017

4 juli 2017

Gebruikstips voor printers

Hoe bespaar je op je cartridgekosten? Wat moet je doen met je oude printer? En hoe werkt printen vanaf een smartphone of tablet precies? We geven je een aantal handige tips.

4 juli 2017

Printer afdanken

Je printer afdanken? Maak er iemand anders blij mee als hij nog werkt. Is hij kapot? Laat hem dan repareren of lever hem in.

Eerste indruk | 22 juni 2017

3D-verzekering

Heb je een 3D-printer voor thuisgebruik? Turien & Co brengt speciaal voor 3D-printende consumenten een schadeverzekering op de markt.

15 juni 2017

Beste laserprinter

Wij testen elke maand de nieuwste laserprinters. We hebben er al tientallen getest. Dit zijn de beste laserprinters.

Eerste indruk | 31 mei 2017

HP Instant Ink

Inkt is een noodzakelijk kwaad dat tot hoge kosten en veel frustratie lijdt. HP wil daar verandering in brengen met een abonnementsmodel met 50, 100 of 300 afdrukken per maand.

Eerste indruk | 25 mei 2017

Canon PIXMA G3500

Canons antwoord op de EcoTank van Epson: een printer met grote inkttanks waar je lang mee vooruit kunt. Geen gedoe meer met losse cartridges die vervangen moeten worden.

3 mei 2017

Printer kopen: waar let je op?

Een printer kopen betekent keuzes maken: tussen een zwart-wit- en kleurenprinter en tussen een mono- en multifunctionele printer (die ook kan scannen en kopiĆ«ren, soms zelfs faxen). Onze kooptips helpen om een goede keuze te maken. Bovendien hebben we printers getest op hun kwaliteit, snelheid en gemak. Printers die veel en/of dure cartridges verbruiken, worden afgestraft.

2016

17 november 2016

Problemen na het kopen van een printer online

Deze tips en voorbeeldbrieven helpen je op weg bij klachten na een aankoop via internet of aan de deur.

17 november 2016

Levertijd van printer

Als je iets hebt gekocht en je hebt een levertijd afgesproken, moet de leverancier zich aan deze afspraak houden. Weet wat zijn plichten en jouw rechten zijn als de levertijd wordt overschreden.

17 november 2016

Je rechten als je een printer online koopt

Als je een aankoop via internet of telefonisch (koop op afstand) hebt gedaan, geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Als je spijt krijgt van je aankoop kun je die binnen deze termijn zonder opgaaf van reden ongedaan maken.

17 november 2016

Garantie op printer zonder kassabon

Een kassabon is niet altijd nodig. Je moet wel kunnen bewijzen dat je het product in de betreffende winkel hebt gekocht, bijvoorbeeld door een bankafschrift of door een verklaring van een winkelmedewerker.

Nieuws | 16 september 2016

HP-printer pikt cartridge niet meer

Ineens werkt je printer niet meer. Wat blijkt? Een aantal HP-printers accepteert na een update van de software geen cartridges meer van andere merken. Zelf het probleem oplossen is eigenlijk niet mogelijk.

Test | 25 augustus 2016

Test inktcartridges

De originele inkt van je printer werkt gemakkelijk en geeft een mooi resultaat. Maar met inktcartridges van alternatieve merken kun je een hoop geld besparen.

Test | 23 augustus 2016

Verkleurde foto's

Originele inkt in onze test verkleurt niet in 1 maand. Op de originele Canon CL-541XL-inkt na, die verkleurt wat. Huismerken verkleuren allemaal, minstens een beetje. Ook die van 123inkt.nl en Sneltoner (Q-Nomic).

5 juli 2016

Doorprinten na melding lege cartridge

Luister niet altijd naar je dwingende printer. Negeer een melding van een lege cartridge en je kunt vaak nog vele printjes extra maken.

25 april 2016

Printerproblemen oplossen

Het papier loopt vast, er zitten strepen op je afdruk en de printer piept dat de cartridge bijna leeg is. Wat kun je doen als je printer niet goed werkt?

25 april 2016

Goedkope cartridges

Je bespaart een hoop door prijzen te vergelijken van merkcartridges. En je kunt nog meer besparen door alternatieve cartridges en toners te gebruiken.

25 april 2016

Cartridges navullen

Een lege cartridge kun je 5 tot 10 keer navullen. Dit kun je zelf doen of laten doen.

25 april 2016

Hoe wij printers testen

We testen elke maand printers op de printkwaliteit, snelheid en gebruiksgemak en meten hoeveel inkt de printers gebruiken.

25 april 2016

Besparen op printkosten

De printer zelf is misschien niet zo duur, maar met alle inkt die hij gebruikt, is printen toch een duur grapje. Hoe kies je een zuinige printer?


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in