icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief private lease

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Private lease.


2019

16 april 2019

Occasion leasen

Er zijn veel aanbieders die het mogelijk maken een nieuwe auto te leasen. Maar het is ook mogelijk om een tweedehandsauto (ook wel occasion) te leasen. Is een occasion leasen voordeliger?

16 april 2019

Verschillende autolease vormen

Er zijn verschillende vormen van autolease. Wij zetten de verschillende vormen op een rij.

Nieuws | 29 maart 2019

Autoleasemaatschappijen moeten schadevrije jaren bijhouden

Autoleasemaatschappijen moeten zich aansluiten bij Roy-data, zodat de schadevrije jaren van hun klanten worden geregistreerd. Dat vindt de Consumentenbond.

15 maart 2019

Leasebedrag verlagen voor je hypotheek

Het bedrag dat je per maand aan de leasemaatschappij betaalt, kun je bij ons Autolease-collectief verlagen door een deel vooruit te betalen.

15 maart 2019

Looptijden en contract opzeggen

Bij private lease huur je een auto voor 1 tot 5 jaar tegen een vast maandbedrag. Via ons Autolease-collectief kun je je leasecontract maandelijks opzeggen.

Nieuws | 28 februari 2019

Nieuwe test helpt consumenten groenere auto’s te kiezen

Green NCAP presenteerde 28 februari in Brussel een nieuw programma dat groener rijden moet bevorderen. Daarbij werden ook meteen de testresultaten van de eerste 12 auto’s bekend gemaakt. De Consumentenbond is nauw betrokken bij het programma en blij met dit initiatief.

28 februari 2019

Groener autorijden

Op 28 februari 2019 ging het Green NCAP-programma van start. Hierin worden consumenten geïnformeerd over verbruik en uitstoot van schadelijke uitlaatgassen.

21 februari 2019

Private lease en BKR

Een huis kopen en een auto privé leasen? Een private leasecontract kan invloed hebben op hoeveel je maximaal kunt lenen. Wij leggen uit hoe dit werkt.

2018

12 november 2018

Maandkosten leasen en kopen

In onze vergelijking zie je wat de maandkosten zijn van de aanschaf van een nieuwe auto via private lease en particuliere aanschaf met geleend geld en eigen geld.

31 oktober 2018

Bereken de gunstigste kilometerbundel

Bij een leaseauto spreek je af hoeveel kilometers per jaar je rijdt. Met welke kilometerbundel je het goedkoopst uit bent hangt af van de meerprijs.

23 oktober 2018

Private lease

Met private lease heb je een auto voor een vast bedrag per maand. Wat zijn de voor- en nadelen van private lease? En hoe maak je een afweging tussen leasen of kopen?

23 oktober 2018

Keurmerk Private Lease

Private leaseaanbieders hebben verschillende voorwaarden en regels. Zorg dat het leasebedrijf van jouw keuze het Keurmerk Private Lease heeft.

23 oktober 2018

Check het leasecontract

Heb je voor private lease gekozen? Met onze checklist zie je op welke belangrijke punten je moet letten als je een leascontract afsluit.

23 oktober 2018

Private lease: de voor- en nadelen

Met privé leasen rij je voor een vast maandbedrag in een nieuwe auto. Wat zijn de voor- en nadelen en waar moet je op letten?

23 oktober 2018

Auto leasen of kopen?

Is private lease een goed alternatief voor kopen? Sommige auto's zijn goedkoper om te leasen. Maar soms kan het voordeliger zijn om te kopen.

23 oktober 2018

Wat is Private lease?

Veel autobezitters in Nederland weten niet wat ze maandelijks kwijt zijn aan hun auto. Met private lease betaal je een vast bedrag per maand.

23 oktober 2018

Autolease-collectief van de Consumentenbond

Met het Autolease-collectief maakt de Consumentenbond private lease inzichtelijk en begrijpelijk voor iedereen.

11 oktober 2018

Archief private lease

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Private lease.

Nieuws | 4 juni 2018

Tweede Autolease-collectief biedt aangescherpte voorwaarden

De voorwaarden van het aanbod van het tweede Autolease-collectief van de Consumentenbond zijn nog klantvriendelijker dan die in het eerste collectief.

2017

25 april 2017

Schadevrije jaren en private lease

Voor ieder jaar dat je geen schade rijdt, bouw je schadevrije jaren op. Hoe werkt dat bij autolease?


Filter op artikelen

Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in