icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief Private lease

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen private lease.


2022

28 juni 2022

Parkeerapps

Met een parkeerapp op je smartphone kun je in veel gemeenten betalen. Dat is een gemakkelijk alternatief voor de parkeerautomaat. Dit zijn de voordelen en nadelen van de parkeerapps.

12 mei 2022

Mobiliteitsbudget

Naar je werk reizen kan op verschillende manieren. Sommige werkgevers bieden je een leaseauto aan. Maar er kan ook worden gekozen voor een mobiliteitsbudget. Wat is het en wat kun je ermee? 

21 april 2022

Flexibel autorijden

Een eigen auto is niet meer zo vanzelfsprekend. Steeds meer mensen delen een auto of maken gebruik van private lease. Maar er zijn nog meer mogelijkheden. Zo zijn er diverse partijen die flexibele auto-abonnementen aanbieden.

17 maart 2022

Energielabel auto

Bij het kopen of leasen van een auto kun je een milieubewuste keuze maken. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een zuinigere auto. Het energielabel helpt je daarbij.

26 februari 2022

Populaire auto’s Autolease-collectief

Welke automodellen zijn populair in het Autolease-collectief? En welke contracten kiezen klanten het meest?

Nieuws | 3 februari 2022

Strengere veiligheidseisen voor nieuwe auto’s

Voor nieuwe automodellen die vanaf 6 juli op de markt komen, gelden strengere veiligheidseisen. Het doel is het verbeteren van de verkeersveiligheid.

24 januari 2022

Goedkoop je elektrische auto laden

Een elektrische auto opladen kan aan een 'eigen' laadpaal of aan een commercieel laadstation. De prijzen per kilowattuur (kWh) verschillen dan enorm. Hoe tank je het goedkoopst?

24 januari 2022

Leasen: benzine, diesel of elektrisch?

Je wilt een private-leasecontract afsluiten. Wat is voor jou het voordeligst?

Nieuws | 10 januari 2022

Nieuwjaarsquiz: betaalvragen het moeilijkst

Ruim 1800 deelnemers testten hun kennis over juridische en financiële kwesties via onze Geld Nieuwjaarsquiz. De vragen over betalen werden het minst goed beantwoord.

2021

Nieuws | 20 juli 2021

Chiptekort zorgt voor leveringsproblemen

Al enige tijd is er een tekort aan chips voor consumentenproducten. Consumenten merken hier steeds vaker de gevolgen van.

1 juli 2021

Einde leasecontract

Loopt je private leasecontract bijna af? Dan heb je verschillende mogelijkheden. We zetten deze voor je op een rij.

28 juni 2021

Klacht over leasemaatschappij

Heb je een probleem met je leasemaatschappij? Probeer er dan eerst samen met de leasemaatschappij uit te komen. Check ons stappenplan.

31 mei 2021

Keuzeadvies voor private lease

Een auto is een flinke kostenpost, iedere maand weer. Met private lease betaal je een vast bedrag per maand. We leggen uit wat private lease is en waar je op moet letten. Ook helpen we je op weg bij het maken van een afweging tussen een auto leasen of kopen. 

31 mei 2021

Gebruikstips voor private lease

Niet alle kosten zitten in de maandprijs voor een private leaseauto. Denk bijvoorbeeld aan de brandstof. Lees onze tips en adviezen om optimaal gebruik te maken van je private leaseauto. 

3 mei 2021

Archief Private lease

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen private lease.

6 april 2021

Laadpaal verzekerd

Heb je een elektrische auto? Dan is een eigen laadpaal geen overbodige luxe. Met een eigen laadpaal ben je altijd verzekerd van een eigen laadplek. Maar wat als je laadpaal gestolen wordt? Ben je dan wel verzekerd?

9 februari 2021

Elektrische deelscooter

Wil je snel van de ene naar de andere plek? Dan kun je gebruik maken van een elektrische deelscooter.

Nieuws | 6 januari 2021

Openbaar vervoer minder in trek

Na de pandemie pakken we liever de eigen auto of de fiets in plaats van het openbaar vervoer. Ook blijven we dichter bij huis. Dat blijkt uit een onderzoek van BEUC, de samenwerkende Europese consumentenorganisaties.

2020

Nieuws | 27 oktober 2020

Beste auto's komen uit Azië

De meest betrouwbare auto's komen nog steeds uit Azië. Dat blijkt uit het jaarlijkse mankementenonderzoek van de Consumentenbond. Mini is het enige Europese automerk in de top 10.

2 oktober 2020

Rijhulpsystemen: verschil in kwaliteit

Steeds meer auto’s hebben een rijhulpsysteem om de bestuurder te assisteren. Ze zijn de opmaat naar zelfrijdende voertuigen. We leggen uit welke systemen er zijn, hoe ze werken en welke we aanbevelen.


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in