icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Archief private lease

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Private lease.


2019

Nieuws | 26 september 2019

Nieuw Autolease-collectief Consumentenbond flink groener

De Consumentenbond heeft het aanbod van elektrische en hybride auto’s in het Autolease-collectief flink uitgebreid. Van de 24 modellen is de helft (deels) elektrisch. Voor het eerst kunnen consumenten ook kiezen voor een Tesla.

Nieuws | 9 juli 2019

Doe mee aan ons onderzoek automankementen

Elk jaar houdt de Consumentenbond een enquête over opgetreden automankementen. Doe mee en vul direct de enquête in.

24 juni 2019

Ex-leaseauto kopen

De voor- en nadelen van het kopen van een ex-leaseauto op een rij.

Test | 15 mei 2019

Parkeerapps

Met een parkeerapp op je smartphone kun je in veel gemeenten betalen. Dat is een gemakkelijk alternatief voor de parkeerautomaat. Dit zijn de voordelen, nadelen en de beste parkeerapps.

16 april 2019

Occasion leasen

Er zijn veel aanbieders die het mogelijk maken een nieuwe auto te leasen. Maar het is ook mogelijk om een tweedehandsauto (ook wel occasion) te leasen. Is een occasion leasen voordeliger?

16 april 2019

Welke lease vorm kies jij?

Er zijn verschillende vormen van autolease. Wij zetten de verschillende vormen op een rij.

Nieuws | 29 maart 2019

Autoleasemaatschappijen moeten schadevrije jaren bijhouden

Autoleasemaatschappijen moeten zich aansluiten bij Roy-data, zodat de schadevrije jaren van hun klanten worden geregistreerd. Dat vindt de Consumentenbond.

15 maart 2019

Tips om meer hypotheek te krijgen

Het bedrag dat je per maand aan de leasemaatschappij betaalt, kun je bij ons Autolease-collectief verlagen door een deel vooruit te betalen.

15 maart 2019

Looptijden en contract opzeggen

Bij private lease huur je een auto voor 1 tot 5 jaar tegen een vast maandbedrag. Via ons Autolease-collectief kun je je leasecontract maandelijks opzeggen.

Nieuws | 28 februari 2019

Nieuwe test helpt consumenten groenere auto’s te kiezen

Green NCAP presenteerde 28 februari in Brussel een nieuw programma dat groener rijden moet bevorderen. Daarbij werden ook meteen de testresultaten van de eerste 12 auto’s bekend gemaakt. De Consumentenbond is nauw betrokken bij het programma en blij met dit initiatief.

28 februari 2019

Groener autorijden

Groener autorijden wordt steeds belangrijker. Met het Green NCAP-programma kun je een bewuste keuze maken als je een auto koopt of leaset.

21 februari 2019

Private lease en BKR

Een huis kopen en een auto leasen? Een private leasecontract kan invloed hebben op hoeveel je maximaal kunt lenen. Wij leggen uit hoe dit werkt.

2018

12 november 2018

Maandkosten leasen en kopen

In onze vergelijking zie je wat de maandkosten zijn van de aanschaf van een nieuwe auto via private lease en particuliere aanschaf met geleend geld en eigen geld.

31 oktober 2018

Bereken de gunstigste kilometerbundel

Bij een leaseauto spreek je af hoeveel kilometers per jaar je rijdt. Met welke kilometerbundel je het goedkoopst uit bent hangt af van de meerprijs.

23 oktober 2018

Private lease

Met private lease heb je een auto voor een vast bedrag per maand. Wat zijn de voor- en nadelen van private lease? En hoe maak je een afweging tussen leasen of kopen?

23 oktober 2018

Keurmerk Private Lease

Private leaseaanbieders hebben verschillende voorwaarden en regels. Zorg dat het leasebedrijf van jouw keuze het Keurmerk Private Lease heeft.

23 oktober 2018

Check private leasecontract

Heb je voor private lease gekozen? Met onze checklist zie je op welke belangrijke punten je moet letten als je een leascontract afsluit.

23 oktober 2018

Private lease: de voor- en nadelen

Met private leasen rij je voor een vast maandbedrag in een nieuwe auto. Wat zijn de voor- en nadelen en waar moet je op letten?

23 oktober 2018

Auto leasen of kopen?

Is private lease een goed alternatief voor kopen? Sommige auto's zijn goedkoper om te leasen. Maar soms kan het voordeliger zijn om te kopen.

23 oktober 2018

Wat is Private lease?

Veel autobezitters in Nederland weten niet wat ze maandelijks kwijt zijn aan hun auto. Met private lease betaal je een vast bedrag per maand.


Filter op artikelen

Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in