icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief Stofzuigers

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Stofzuigers.


2022

1 april 2022

Stofzuiger voor parket of laminaat

Heb je thuis een laminaatvloer of parket? Kies dan voor een stofzuiger die past bij dit type vloer. Niet iedere stofzuiger is hiervoor geschikt.

2021

Nieuws | 9 november 2021

Koop niet bij Destofzuigerexpert.com

De politie waarschuwt consumenten om niet in zee te gaan met de webwinkel Destofzuigerexpert.com. Dit lijkt namelijk een nepwebshop te zijn.

26 augustus 2021

Levensduur van huishoudelijke apparaten

Hoe lang gaat een wasmachine gemiddeld mee? En welk onderdeel van de koelkast wordt het vaakst gerepareerd? We vroegen duizenden consumenten naar hun ervaringen met diverse huishoudelijke apparaten.

Nieuws | 13 juli 2021

Philips maakt stofzuigers weer onzuiniger

Philips heeft 16 bestaande stofzuigermodellen opnieuw op de markt gebracht met een hoger motorvermogen. Dat blijkt uit een test van de Consumentenbond. De aanpassing lijkt het gevolg van het tijdelijk ontbreken van een energielabel voor stofzuigers.

Test | 15 februari 2021

Goede merken stofzuigers

Over welke merken stofzuigers zijn consumenten echt tevreden? Een panel van ruim 10.000 consumenten gaf hun mening over hun stofzuiger. Welk merk komt er het beste uit?

2020

12 oktober 2020

Steelstofzuiger kopen: waar let je op?

Steelstofzuigers zijn snoerloos, wendbaar en makkelijk erbij te pakken. En ze krijgen je huis goed stofvrij. Met onze tips koop je de juiste steelstofzuiger.

Eerste indruk | 24 april 2020

Vileda robotstofzuiger

De Vileda robotstofzuiger van Lidl is goedkoop, maar werkt hij ook goed?

Eerste indruk | 23 april 2020

Silvercrest robotstofzuiger

De Silvercrest robotstofzuiger van Lidl is vriendelijk geprijsd voor een robotstofzuiger met afstandsbediening en app. Maar zuigt en navigeert hij ook goed?

2018

17 december 2018

Goedkope stofzuigers

Stofzuigers van een paar tientjes zijn er door de Europese kwaliteitseisen niet meer. Maar er zijn nog steeds grote verschillen in prijs. Wat kun je van goedkope stofzuigers verwachten?

Eerste indruk | 13 december 2018

Steelstofzuiger van Lidl

Lidl verkoopt een snoerloze steelstofzuiger die ook als kruimeldief te gebruiken is. Wij probeerden hem zelf en waren niet teleurgesteld.

Nieuws | 21 november 2018

Veiligheidswaarschuwing Nilfisk Handy en Handy 2-in-1 stofzuigers

De fabrikant roept een aantal Handy-stofzuigers terug: de laadregelaar en accupack kunnen stuk zijn. De stofzuiger kan oververhit raken en in brand vliegen.

Nieuws | 10 september 2018

Blaupunkt robotstofzuiger lekt inloggegevens

Via de Blaupunkt Bluebot XSmart-robotstofzuiger zijn e-mailadressen en versleutelde wachtwoorden van gebruikers eenvoudig te onderscheppen. Dit blijkt uit een experiment van de Consumentenbond.

Eerste indruk | 4 september 2018

Steelstofzuigers: AEG FX9, Kärcher VC5 cordless en Bosch Unlimited

AEG, Kärcher en Bosch hebben nieuwe steelstofzuigers op de markt gebracht. Op de IFA, een grote consumentenelektronicabeurs in Berlijn, introduceerden AEG, Kärcher en Bosch hun nieuwste steelstofzuigers. Hieraan zitten een paar interessante nieuwigheden.

9 april 2018

Waterstofzuigers getest: Kärcher, Nilfisk, Parkside, Gamma

We hebben 4 populaire waterstofzuigers, ook wel alleszuigers, nat- en droogzuigers of multizuigers genoemd, getest met een capaciteit van zo’n 20 liter.

Eerste indruk | 1 februari 2018

Bissell Crosswave vloerreiniger

Met de Bissell Crosswave kun je een harde vloer of tapijt in een beweging stofzuigen én wassen. Verlost dit apparaat je sneller van deze huishoudelijke klus?

2017

Nieuws | 7 november 2017

Nieuwe stofzuigers van AEG en Miele

Met de komst van het vernieuwde energielabel hebben fabrikanten zoals Miele en AEG het winkelaanbod drastisch aangepast. Dit heeft gevolgen voor de Beste uit de Test en Beste Koop. 

Nieuws | 5 september 2017

Nieuwe generatie robotstofzuigers wordt steeds slimmer

De nieuwste robotstofzuigers brengen op verschillende manieren de ruimte in kaart. Door middel van een app kun je op de plattegrond aangeven waar de robot wel of niet moet schoonmaken. We bekeken stofzuigers van Miele, iRobot, Neato en Bosch.

5 september 2017

Twee nieuwe modellen steelstofzuigers: preview

In de video bekijken we de Samsung PowerStick Pro en Kärcher VC5 Premium. We laten het verschil zien tussen een steelstofzuiger met een kruimeldief erop en een steelstofzuiger die je ombouwt tot een steelstofzuiger.

Nieuws | 2 augustus 2017

Vernieuwd energielabel voor stofzuigers

Vanaf september 2017 krijgen stofzuigers een vernieuwd energielabel met bijbehorende kwaliteitseisen. Een goede ontwikkeling.

Eerste indruk | 20 april 2017

Numatic Henry HVB160 Cordless

De HVB160 is een snoerloze stofzuiger uit de bekende Henry serie van Numatic. Is 'ie zijn hoge prijs waard?


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in