icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief Stofzuigers

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Stofzuigers.


2020

Eerste indruk | 24 april 2020

Vileda robotstofzuiger

De Vileda robotstofzuiger van Lidl is goedkoop, maar werkt hij ook goed?

Eerste indruk | 23 april 2020

Silvercrest robotstofzuiger

De Silvercrest robotstofzuiger van Lidl is vriendelijk geprijsd voor een robotstofzuiger met afstandsbediening en app. Maar zuigt en navigeert hij ook goed?

2018

17 december 2018

Goedkope stofzuigers

Goedkope stofzuigers zijn enorm populair. Het overgrote deel van de verkochte stofzuigers kost minder dan €65. Hoe verhoudt de prijs zich tot de kwaliteit en wat kun je van goedkope stofzuigers verwachten?

Eerste indruk | 13 december 2018

Steelstofzuiger van Lidl

Lidl verkoopt een snoerloze steelstofzuiger die ook als kruimeldief te gebruiken is. Wij probeerden hem zelf en waren niet teleurgesteld.

Nieuws | 10 december 2018

Goedkope stofzuigers zijn best goed

In 2018 testten we relatief veel goedkopere stofzuigers, omdat we zien dat deze stofzuigers enorm populair zijn. Hoe goed doen ze het in de test?

Nieuws | 21 november 2018

Veiligheidswaarschuwing Nilfisk Handy en Handy 2-in-1 stofzuigers

De fabrikant roept een aantal Handy-stofzuigers terug: de laadregelaar en accupack kunnen stuk zijn. De stofzuiger kan oververhit raken en in brand vliegen.

Nieuws | 10 september 2018

Blaupunkt robotstofzuiger lekt inloggegevens

Via de Blaupunkt Bluebot XSmart-robotstofzuiger zijn e-mailadressen en versleutelde wachtwoorden van gebruikers eenvoudig te onderscheppen. Dit blijkt uit een experiment van de Consumentenbond.

Test | 28 augustus 2018

Test steelstofzuigers

Wij testten 36 steelstofzuigers en keken onder andere naar kwaliteit, gebruiksgemak en energieverbruik. De testresultaten lopen sterk uiteen.

9 april 2018

Waterstofzuigers getest: Kärcher, Nilfisk, Parkside, Gamma

We hebben 4 populaire waterstofzuigers, ook wel alleszuigers, nat- en droogzuigers of multizuigers genoemd, getest met een capaciteit van zo’n 20 liter.

Eerste indruk | 1 februari 2018

Bissell Crosswave vloerreiniger

Met de Bissell Crosswave kun je een harde vloer of tapijt in een beweging stofzuigen én wassen. Verlost dit apparaat je sneller van deze huishoudelijke klus?

2017

6 december 2017

Kruimeldief kopen

Met een kruimeldief zuig je gemakkelijk en snel tussendoor wat vuil op. Waar kun je op letten bij het kiezen van een kruimeldief?

Nieuws | 7 november 2017

Nieuwe stofzuigers van AEG en Miele

Met de komst van het vernieuwde energielabel hebben fabrikanten zoals Miele en AEG het winkelaanbod drastisch aangepast. Dit heeft gevolgen voor de Beste uit de Test en Beste Koop. 

Eerste indruk | 26 oktober 2017

Bosch GL-20 BGL2UA2008 zak en zakloos

De GL-20 BGL2UA2008 van Bosch is een hybride stofzuiger waarmee je kunt stofzuigen mét en zonder stofzak. Is dat handig?

10 oktober 2017

Enquête robotstofzuiger

Waarom zou je wel of niet voor een robotstofzuiger kiezen? We legden een enquête over robotstofzuigers voor aan ons internetpanel.

Nieuws | 5 september 2017

Nieuwe generatie robotstofzuigers wordt steeds slimmer

De nieuwste robotstofzuigers brengen op verschillende manieren de ruimte in kaart. Door middel van een app kun je op de plattegrond aangeven waar de robot wel of niet moet schoonmaken. We bekeken stofzuigers van Miele, iRobot, Neato en Bosch.

5 september 2017

Twee nieuwe modellen steelstofzuigers: preview

In de video bekijken we de Samsung PowerStick Pro en Kärcher VC5 Premium. We laten het verschil zien tussen een steelstofzuiger met een kruimeldief erop en een steelstofzuiger die je ombouwt tot een steelstofzuiger.

4 september 2017

Stofzuigers: goede merken

Miele en Numatic scoren hoog op tevredenheid over de prestaties, gebruiksgemak en prijs-kwaliteit. Maar ook over andere merken zijn gebruikers tevreden.

Nieuws | 2 augustus 2017

Vernieuwd energielabel voor stofzuigers

Vanaf september 2017 krijgen stofzuigers een vernieuwd energielabel met bijbehorende kwaliteitseisen. Een goede ontwikkeling.

Nieuws | 6 juni 2017

Snoer van Philips stofzuiger hapert

2 recent geteste Philips stofzuigers faalden in de test, waarin we bekeken of het snoer goed oprolt.

Eerste indruk | 20 april 2017

Numatic Henry HVB160 Cordless

De HVB160 is een snoerloze stofzuiger uit de bekende Henry serie van Numatic. Is 'ie zijn hoge prijs waard?


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in