icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief Televisies

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Televisies.


2018

Nieuws | 18 januari 2018

Oled televisies niet energiezuiniger dan lcd-televisies

Er komen steeds meer oled televisies op de markt en verschillende webwinkels claimen dat deze techniek 'erg energiezuinig' zou zijn. Maar is dat ook echt zo?

10 januari 2018

Tv reparatie

De tv blijft op zwart of laat maar een half beeld zien... Wat moet je weten als je je kostbare en kwetsbare tv wilt laten repareren?

10 januari 2018

Tv-reparatie na garantieperiode

Als je tv kapot gaat na de garantieperiode, kun je recht hebben op kosteloze reparatie of vervanging. Maar de manier die winkeliers gebruiken om te bepalen of je reparatie (deels) gratis is, vinden wij discutabel.

3 januari 2018

Een goed merk televisie

De bekendste en meest verkochte merken in Nederland zijn Samsung, Philips, Sony, LG en Panasonic. Maar welke merken doen het goed? We vroegen het aan ruim 3600 leden van ons internetpanel.

2017

Eerste indruk | 24 oktober 2017

Panasonic TX-55EZW954

Dit jaar zijn veel goed presterende oled-tv's verschenen, van verschillende merken. Met de TX-55EZW954 oled-tv zoekt ook Panasonic de weg naar de top.

Eerste indruk | 18 oktober 2017

LG OLED55C7V

LG brengt al een paar jaar oled-tv’s op de markt. Met de OLED55C7V gaat deze Koreaanse fabrikant nu daadwerkelijk de concurrentie aan met andere fabrikanten. Wat heeft deze tv allemaal te bieden?

Eerste indruk | 3 oktober 2017

Apple TV 4K

Met de nieuwe Apple TV kun je video in 4K en HDR afspelen. Is dat je geld waard?

Eerste indruk | 28 september 2017

Samsung QE55Q7F

De Samsung tv QE55Q7F maakt gebruik van zogenaamde quantum dots voor een nog betere kleurweergave. Vandaar dat Samsung dit type tv’s met QLED aanduidt.

Eerste indruk | 8 september 2017

Sony KD-55A1

Met de KD-55A1 brengt Sony een bijzondere tv op de markt. Het is de eerste volwassen oled-tv van Sony ooit en de tv is uitgerust met een revolutionair geluidssysteem.

Nieuws | 7 september 2017

Spotify app verdwijnt van veel 'oude' smart tv's

Samsung, Sony en Philips hebben de Spotify app verwijderd van diverse smart-tv's die zijn gekocht vóór 2015. Gebruikers kunnen daardoor de tv niet meer gebruiken om muziek af te spelen via Spotify.

Nieuws | 5 september 2017

Nieuwe variant van Samsung The Frame op IFA

Vind je het zwarte scherm van je tv in standby maar lelijk? Dan is de nieuwste vinding van Samsung misschien iets voor jou. Een televisie die in een schilderij transformeert, nu ook in 43 inch.

5 september 2017

De ultradunne tv: LG OLED65W7V

LG heeft dit jaar een ultradunne tv van maar een paar millimeter dik uitgebracht. De tv heeft een bijzondere ophanging en de elektronica is volledig weggewerkt.

Nieuws | 4 september 2017

Philips toont nieuwe tv's op de IFA beurs

Philips presenteerde op de IFA elektronicabeurs in Berlijn een aantal nieuwe tv’s, waaronder een vlaggenschip oled-tv en een nieuw topmodel lcd-tv.

23 augustus 2017

Android TV, WebOS of Tizen? De verschillen tussen smart-tv's

Samsung, Sony, Philips, LG en Panasonic hebben allemaal een eigen besturingssysteem voor de smart-tv. Elk systeem werkt anders. Bekijk de verschillen.

10 augustus 2017

LG tv kopen: tips

Ben je op zoek naar een LG-televisie? LG verkoopt al een aantal jaar oled-televisies, maar heeft ook nog vele lcd-led-tv's in het assortiment. Wat hebben ze te bieden?

31 juli 2017

Philips tv kopen: tips

Ben je op zoek naar een Philips-televisie? Naast lcd-led televisies verkoopt Philips ook oled-televisies. Veel toestellen beschikken ook over 'Ambilight'. Wat heeft het merk verder te bieden?

31 juli 2017

Panasonic-tv kopen: tips

Ben je op zoek naar een Panasonic-televisie? Zij brengen sinds 2017 ook oled-televisies op de markt. Waarom zou je een televisie van Panasonic kopen?

31 juli 2017

Sony Bravia tv kopen: tips

Ben je op zoek naar een Sony-televisie? Sinds 2005 worden televisies van Sony aangeduid met de term 'Bravia', op de smart-tv's zit meestal Android TV. Wat hebben ze verder te bieden?

31 juli 2017

Smart-tv kopen

Wil je apps zoals YouTube of Netflix op je tv gebruiken? Dat kan met een smart-tv. Je streamt zo eenvoudig programma’s, films en series op het grote scherm van je tv.

14 juli 2017

Samsung tv kopen: tips

Ben je op zoek naar een Samsung televisie? Samsung is al jarenlang marktleider als het gaat om de verkoop van televisies in Nederland. Wat hebben zij te bieden?


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in