icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Bekijk de Vlucht Claim Service |

Compensatie tot €600 per persoon

VluchtClaimService

Archief Televisies

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Televisies.


2017

Eerste indruk | 8 september 2017

Sony KD-55A1

Met de KD-55A1 brengt Sony een bijzondere tv op de markt. Het is de eerste volwassen oled-tv van Sony ooit en de tv is uitgerust met een revolutionair geluidssysteem.

Nieuws | 7 september 2017

Spotify app verdwijnt van veel 'oude' smart tv's

Samsung, Sony en Philips hebben de Spotify app verwijderd van diverse smart-tv's die zijn gekocht vóór 2015. Gebruikers kunnen daardoor de tv niet meer gebruiken om muziek af te spelen via Spotify.

Nieuws | 5 september 2017

Nieuwe variant van Samsung The Frame op IFA

Vind je het zwarte scherm van je tv in standby maar lelijk? Dan is de nieuwste vinding van Samsung misschien iets voor jou. Een televisie die in een schilderij transformeert, nu ook in 43 inch.

5 september 2017

De ultradunne tv: LG OLED65W7V

LG heeft dit jaar een ultradunne tv van maar een paar millimeter dik uitgebracht. De tv heeft een bijzondere ophanging en de elektronica is volledig weggewerkt.

Nieuws | 4 september 2017

Philips toont nieuwe tv's op de IFA beurs

Philips presenteerde op de IFA elektronicabeurs in Berlijn een aantal nieuwe tv’s, waaronder een vlaggenschip oled-tv en een nieuw topmodel lcd-tv.

23 augustus 2017

Android TV, WebOS of Tizen? De verschillen tussen smart-tv's

Samsung, Sony, Philips, LG en Panasonic hebben allemaal een eigen besturingssysteem voor de smart-tv. Elk systeem werkt anders. Bekijk de verschillen.

10 augustus 2017

LG tv kopen: tips

Ben je op zoek naar een LG televisie? LG verkoopt al een aantal jaar oled televisies, maar heeft ook nog vele led-tv's in het assortiment. Wat hebben ze te bieden?

31 juli 2017

Philips tv kopen: tips

Ben je op zoek naar een Philips televisie? Naast led televisies verkoopt Philips ook oled televisies. Veel toestellen beschikken ook over 'Ambilight'. Wat heeft het merk verder te bieden?

31 juli 2017

Panasonic tv kopen: tips

Ben je op zoek naar een Panasonic televisie? Zij brengen sinds 2017 ook oled televisies op de markt. Wat hebben ze te bieden en waarom zou je een televisie van Panasonic kopen?

31 juli 2017

Sony Bravia tv kopen: tips

Ben je op zoek naar een Sony televisie? Sinds 2005 worden televisies van Sony aangeduid met de term 'Bravia', op de smart tv's zit meestal Android TV. Wat hebben ze verder te bieden?

31 juli 2017

Smart-tv kopen

Wil je apps zoals YouTube of Netflix op je tv gebruiken? Dat kan met een smart-tv. Je streamt zo eenvoudig programma’s, films en series op het grote scherm van je tv.

14 juli 2017

Samsung tv kopen: tips

Ben je op zoek naar een Samsung televisie? Samsung is al jarenlang marktleider als het gaat om de verkoop van televisies in Nederland. Wat hebben zij te bieden?

Nieuws | 12 juli 2017

Sony KD-55A1 oled-tv geeft prachtig geluid

Bij een nieuwe oled-tv zullen veel mensen vooral op de beeldkwaliteit letten, maar onze panelleden waren ook onder de indruk van het mooie geluid van deze Sony.

Eerste indruk | 7 juli 2017

Humax TV+ H3

Met de Humax TV+ H3 mediaspeler kun je onder meer Netflix en NPO bekijken. Voegt zo’n smart kastje iets toe?

Nieuws | 6 juli 2017

Nieuwste oled tv van LG aan kop

Een van de nieuwste oled-tv’s van LG, de OLED55C7V, is op dit moment de best scorende tv in onze test. Hij is dan ook de Beste uit de Test in de categorie van tv’s van 55 tot 58 inch.

4 juli 2017

Moet ik een curved TV kopen?

Sinds een aantal jaren zijn er televisies te koop met een licht gebogen scherm: zogenaamde curved tv’s. Waarom zou je zo’n curved tv aanschaffen?

20 juni 2017

Typenummers televisies

Het typenummer van een televisie lijkt een willekeurige brij van letters en cijfers. Schijn bedriegt: het geeft juist nuttige informatie over het toestel.

Nieuws | 17 mei 2017

Eerste oled-tv van Philips maakt indruk

Naast LG brengt ook Philips in 2017 oled-televisies op de markt. Deze hebben we getest, en deze Philips doet het opvallend goed in onze kijktest.

23 maart 2017

Weinig effect HDR op ‘input lag’ bij gamen

HDR (high dynamic range) lijkt voorlopig weinig effect te hebben op de 'input lag' bij het gamen. Andere beeldtechnieken hebben juist wel een merkbaar effect.

16 maart 2017

Welke apps heeft je smart tv?

Op smart tv’s zijn allerlei apps te vinden. Maar niet alle apps zijn beschikbaar voor elke smart tv. We bekeken welke apps er beschikbaar zijn voor de verschillende tv merken.


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in