icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief Wasmachines

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Wasmachines.


2018

Nieuws | 8 januari 2018

Wasmachines van huismerken

Op de valreep van 2017 stuurden we wasmachines van huismerken Ikea, OK en Proline naar ons lab. De machines zijn alleen te koop bij Ikea, MediaMarkt en BCC. Hoe doen deze wasmachines het?

2017

Eerste indruk | 4 december 2017

LG TwinWash

De LG TwinWash is een combinatie van 2 wasmachines met 2 wastrommels. Je kunt in beide trommels tegelijk een was draaien. Tijdbesparend vindt LG. In de praktijk zitten er wat haken en ogen aan.

Eerste indruk | 21 november 2017

iDos Siemens

iDos is het automatische doseringssysteem op wasmachine van Siemens en Bosch. Zo'n automatisch doseringssysteem past de hoeveelheid wasmiddel aan op de hoeveelheid was zonder dat je er er iets voor hoeft te doen.

Eerste indruk | 16 november 2017

AEG SoftWater-technologie

AEG heeft zijn 9000-serie wasmachines uitgerust met de 'SoftWater-technologie' die schadelijke stoffen filtert uit het water, waardoor stoffen niet beschadigen en kleuren langer mooi blijven.

Eerste indruk | 2 november 2017

Omo 30 minuten wasmiddel

Omo brengt een nieuw wasmiddel op de markt dat je was in 30 minuten schoon moet krijgen. We probeerden de poedervariant voor gekleurde was. De behaalde resultaten vielen tegen.

Test | 31 oktober 2017

Wat is een goed merk wasmachine?

Koop je de volgende keer weer een Miele-wasmachine? Hoe tevreden ben je over je Bosch-wasmachine? Ruim 3600 consumenten gaven antwoord op deze en nog veel meer vragen. Wat vinden zij het beste wasmachinemerk?

Eerste indruk | 25 oktober 2017

Siemens sensoFresh

Siemens heeft op verschillende wasmachines sensoFresh geïntroduceerd waarmee je kleding in 30 minuten van vieze geurtjes zou kunnen ontdoen. Is dit effectiever dan een half uurtje uit laten waaien?

Nieuws | 5 september 2017

Textiel scannen met Siemens X-spect

Met de X-pect van Siemens kun je scannen van welk soort materiaal je kleding is gemaakt en je krijgt daarna ook nog een passend wasadvies. Handig voor als het waslabel onleesbaar is geworden of zelfs helemaal uit je kleding is geknipt. Hiermee wordt het sorteren van je was in de toekomst een koud kunstje.

5 september 2017

Vlekken wegpoetsen met pen van Electrolux

Het verwijderen van vlekken is vaak lastig en niet zo goed voor de vezels van je wasgoed als je gaat lopen schrobben. Vlekken verwijderen zonder wassen, dat zou ideaal zijn. Electrolux heeft zich over dit vraagstuk gebogen en komt in 2018 naar verwachting met een vlekverwijderingspen.

Nieuws | 4 september 2017

Samsung QuickDrive wast dubbel zo snel

Samsung lanceert op de IFA, de jaarlijkse elektronicabeurs in Berlijn een nieuwe trommeltechnologie voor wasmachines. Met QuickDrive is de was in de helft van de tijd klaar en daarbij bespaart hij ook nog eens 20% van de energie.

22 mei 2017

Goedkope wasmachine

Ben je op zoek naar een goedkope wasmachine? Vanaf €250 koop je al een wasmachine van het merk Indesit, Zanussi, Beko of een huismerk zoals OK of Proline.

22 mei 2017

AEG wasmachine

Een AEG wasmachines koop je vanaf €500. De duurste modellen kosten €1100.

22 mei 2017

Samsung wasmachine

Een Samsung wasmachines koop je al vanaf €400. De duurste modellen kosten €2000.

22 mei 2017

Bosch wasmachine

Ben je op zoek naar een wasmachine van het merk Bosch? Er zijn Bosch wasmachines van €400 tot €1300.

5 mei 2017

Veelgestelde vragen over wasmachines

Heb je last van nare geurtjes of wil je weten of een antikalkmiddel nodig is? Hier vind je antwoorden op veel gestelde vragen.

Eerste indruk | 26 april 2017

Blue Magic Ball

De Blue Magic Ball is een klein blauw balletje dat je meewast met je kleding, en helpt tegen zweetluchtjes. Werkt dat? En is het inderdaad 'milieuvriendelijk'? Wij probeerden het uit. 

13 april 2017

Verschillende opties op een wasmachine

Wasmachines hebben allerlei opties om het wassen gemakkelijker te maken. Welke zijn het handigst?

10 april 2017

Het gebruiksgemak van een wasmachine

Als je een wasmachine koopt zijn capaciteit, toerental en energieverbruik belangrijk. Maar je moet ook letten op het gebruiksgemak.

7 april 2017

Hotfill bij wasmachines

Met hotfill sluit je de wasmachine rechtstreeks aan op de warmwaterkraan. De machine hoeft het water dan niet zelf te verwarmen en dat scheelt elektriciteit.

Eerste indruk | 27 maart 2017

Home Connect app

Met de Home Connect-app van BSH kun je verschillende modellen wasmachines van Bosch en Siemens met je smartphone bedienen. Hoe eenvoudig werkt het?


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in