icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

AEGON autoverzekering afsluiten?

Is een autoverzekering van AEGON voor jou de beste en voordeligste keus?

Premie van een AEGON autoverzekering berekenen? Met onze Autoverzekering Vergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen. Bekijk wat een AEGON autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekering Vergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens AEGON

Stap eenvoudig over

  • Circa 30 autoverzekeraars
  • Actuele premies
  • Direct óf later afsluiten

AEGON autoverzekering opzeggen

AEGON autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van AEGON .

Over AEGON autoverzekering

Aegon is opgericht in 1983 en biedt financiele producten voor nu en later aan, eventueel met persoonlijk advies. De nadruk ligt op het direct online afsluiten van producten en heldere en begrijpelijke informatieverstrekking.

Aegon Nederland biedt producten en diensten voor het grootste deel aan via tussenpersonen, adviesbureaus en accountants. Aegon Bank is de verkooporganisatie van Aegon Nederland, particulieren kunnen hier rechtstreeks terecht voor financiele producten.

Aegon biedt een online autoverzekering en reisverzekering aan en verzekeringen voor aansprakelijkheid, inboedel- en opstal, rechtsbijstand en overlijdensrisico. Ook kun je terecht voor producten op het gebied van sparen, beleggen, vermogensbeheer, hypotheken en pensioen.