icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van HEMA autoverzekering


HEMA-autoverzekering

Totaalscore

10 reviews
  • Afhandeling schadeclaims
  • Informatievoorziening van de verzekeraar
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
10 reviews

Kim

9 augustus 2021

Zo slecht ten eerste kun je ze niet telefonisch bereiken alleen via de mail dit duurt doorgaans 3-5 werkdagen Nadat ik schade had gehad werd mij voorgesteld om het bedrag van de tegenpartij binnen 1 jaar terug te betalen zodat mijn no claim en premie terug gedraaid zou worden ik heb het bedrag betaald en nu krijg ik weer een mail dat als ik het bedrag van mijn eigen schade binnen een jaar terug betaal dat dan mijn no claim en premie terug gedraaid wordt ik voel mij zo in de maling genomen


mike

27 april 2021

De verzekeraar is in ons geval de goedkoopste maar erkent de in het buitenland opgebouwde no-claim jaren niet ondanks de (schrijftelijke) brief van de (duitse) verzekeringsmaatschappij, zeer oneerlijk.


K

12 januari 2021

Verschrikkelijk slechte service bij schade, je wordt overal naar door verstuurd en moet 5 keer dezelfde documenten overal naar sturen, en dan nog duurt het MAANDEN en is het nog niet opgelost. En daar betaal je 135 euro per maand voor.


reviewer

2 januari 2021

leeftijdsdiscriminatie; bij overschrijving van verzekering naar jongere echtgenote (rijdt ook al 40 jaar in onze auto) vervalt no-clamkorting


RG

22 juni 2019

Na een ongeluk (niet mijn schuld, van achter aangereden), wijst de HEMA binnen 12 uur mijn claim af. Blijkt dat je niet verzekerd bent als je een aanrijding hebt en niet All Risk verzekerd bent. Om hulp te krijgen had ik dus een extra rechtsbijstand verzekering moeten hebben, maar dat is nooit gecommuniceerd toen ik de verzekering afsloot. En dan moet je dus zelf de tegenpartij gaan bellen en alles zelf regelen, maar omdat je dit nog nooit gedaan hebt is dit alles heel ingewikkeld. Gelukkig heb ik hulp gekregen van mijn autodealer waar ik de auto gekocht had en die heeft me kunnen helpen met sleepdienst en dat ik een vervangende auto kon huren op kosten van de tegenpartij. dingen waar ik anders niet aan gedacht zou hebben. Een politierapport wat was opgemaakt word ook niet aan burgers vertrekt, alleen aan de verzekering, dus als je jezelf moet vertegenwoordigen heb je daar ook een probleem.